fbpx
IKEA áruház.

Az IKEA új szállítási módot vezet be

Ezután DPD csomagpontokra is lehet kérni a rendeléseket a kék-sárga áruházból.

Újabb lehetőség nyílik a rendelések kézbesítésére az IKEA vásárlói számára. A vállalat sajtószobájában megjelent közlemény szerint idén novembertől már a DPD csomagpontjaira is kérhetik 20 kilogramm alatti rendeléseiket a vásárlók.

A DPD Hungária Kft., országos lefedettségű csomaglogisztikai szolgáltató közel 200 helyszínen biztosítja a kiscsomag-szállítást. A Pickup csomagpont hálózat megkönnyíti a 20 kg alatti rendelések átvételét, ugyanis a vásárló kiválaszthatja az otthonához legközelebb eső átvételi pontot. A csomagponti kézbesítés további előnye, hogy a kiszállítást követően 7 naptári nap áll rendelkezésre a rendelések átvételére.

Az IKEA weboldalán vásárlóknak az alábbi paraméterekre kell figyelniük:

  • maximum 20 kg lehet a csomag;
  • a maximális övméret 2 méter lehet / csomag (2 X a magasság + 2 X szélesség + 1 X hosszúság);
  • a maximális hosszúság: 1,00 méter/csomag lehet.

Amennyiben a rendelés megfelel a fenti feltételeknek, a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a csomagponti átvétel lehetőségét.

A DPD csomagponti átvétel szolgáltatás ára minden megrendelt csomag és az összes átvevőpont esetében azonos: 1490 forint.

Az IKEA több nagyvárosban is üzemeltet átvételi pontokat nagyobb csomagok rendelésére. A vásárlók Győr, Veszprém, Hajdúdorog, Szeged, Zalaegerszeg és Pécs városában is átvehetik nagyobb rendeléseiket. Ezt a lehetőséget bővíti a vállalat most ezzel az új szolgáltatással.

„Folyamatosan bővítjük hálózatunkat, hiszen szeretnénk, hogy termékeink még elérhetőbbek és még megfizethetőbbek legyenek vásárlóink számára. Kiscsomag-szállítások esetén a DPD csomagpontokkal országos lefedettséget tudunk biztosítani, és olyan térségekben is lehetővé tesszük a rugalmas csomagátvételt, ahol eddig nem volt erre lehetőség. Átvételi és Mobil Átvételi Pontjaink megnyitásával, valamint a DPD szolgáltatás bevezetésével célunk, hogy még megközelíthetőbbé váljunk az emberek többsége számára”

– mondta Szabó Tamás, fulfillment vezető.

A DPD csomagpontok országszerte közel 200 helyszínen, többek között Debrecenben, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szombathelyen és Zalaegerszegen is megtalálhatóak.

A csomagpontok teljes listája ide kattintva érhető el.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások