fbpx
NMHH Médiatanács

Milliókból tréningezik az NMHH vezetőit egy négycsillagos inárcsi szállodában

A lap szerint 5,7 millió forintot költ el szeptember közepe és november első napjai között a Bodrogi Kúriában a médiahatóság.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) idén 40,7 milliárd forintból kell működnie; ebből a pénzből a médiahatóság vezetőinek rendezett tréning szállás és vendéglátás költségeit is kigazdálkodták. A médiahatóság szerződései alapján az mfor.hu megírta, hogy ebből a célból 5,7 millió forintos megbízási szerződést kötöttek a BK Szállodaüzemeltető Kft.-vel a szeptember 14. és november 4. közötti időszakra.

Az NMHH szerződése vezetői tréningre.
Az NMHH szerződése vezetői tréningre. Fotó: NMHH.hu

Az inárcsi székhelyű BK Szállodaüzemeltető tulajdonosa a Bodrogi Kúria Szállodaipari Kft., amelynek a lap szerint Bodrogi Gyula színművész és a fia, Bodrogi Ádám a tulajdonosai. Nem először szerződtek velük az NMHH-nál: 2020-ban is őket bízták meg a szállás és vendéglátás biztosításával; akkor 5,3 millió forintról szólt a szerződés – tette hozzá az mfor.hu

A portál szerint a Mindenszentek hétvégéjére egy éjszaka, egy főre, félpanzióval 24 ezer forintba kerül a Bodrogi Kúria nevű helyen.

Mint arról a Media1 is beszámolt már korábban, a nyári ülésezési szünet ideje alatt egy hévízi, a Hír TV alapítójához köthető szállodában pihenhetik ki fáradalmaikat az NMHH emberei. Erre éves szinten 65,6 millió forintot különítenek el.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások