fbpx
Hal a tortán

Csatornát vált a Hal a tortán

Elárulták azt is, kik lesznek a hosszú kihagyás után visszatérő műsor első adáshetének szakácsai, és hogy mikor lesz az első adás.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Új részekkel tér vissza több éves kihagyás után a Hal a tortán című gasztroreality – erősítette meg a TV2 Csoport a korábbi, ezzel kapcsolatos sajtóhíreket kedden, hozzátéve, hogy a műsort a cégcsoport TV2 Séf nevű gasztrocsatornája fogja sugározni.

Elmondták azt is, hogy a műsorban a korábbi sajtóhíreknek megfelelően új háziasszonyt köszönthetnek a nézők. Gáspár Bea a Hal a tortán delikátboltjában várja az aznapi szakácsokat, ellátja őket jótanácsokkal, de meg is nehezíti a dolgukat.

Gáspár Bea, a Hal a tortán új évadának háziasszonya.
Gáspár Bea, a Hal a tortán új évadának háziasszonya. Fotó: TV2 Sajtóosztály

„A műsor háziasszonyaként nálam vásárolnak majd be a hírességek, akik nem tudják, hogy aznap éppen milyen »csavart« tartogatok a számukra, amivel megnehezítem a feladatukat. Rendkívüli módon élvezem a forgatásokat és azt, hogy híres ismerőseim néha mennyire nincsenek otthon a konyhában, ami rengeteg humor forrása lesz majd a műsorban. Persze lesznek olyanok is, akik igazi meglepetésként pazar szakácsnak bizonyulnak majd”

– mondta Gáspár Bea, aki azt is elárulta, hogy régóta vágyott egy ilyen felkérésre:

„Régóta vártam már egy ilyen jellegű tévés munkára, így nem sokat tétováztam, amikor felkértek. Két olyan műfaj találkozása ez, amiben az elmúlt húsz évem élem – a reality és gasztronómia. Napjainkban egyre inkább az utóbbi tölti ki az életem, és büszke vagyok rá, hogy már nemcsak valóságshow szereplőként emlegetik a nevemet, hanem ismerik a főzőtudásomat, a szakácskönyveimet”.

Az első adáshét szakácsainak nevét is elárulták: ők Gáspár Győző, Ambrus Attila, Horváth Gréta, Szögeczki Ági és Papp Olivér (PSG Ogli 7) lesznek.

A Hal a tortán új évadának első szereplői.
A Hal a tortán új évadának első szereplői. Fotó: TV2 Sajtóosztály

Előzetes is készült:

A Hal a tortán november elsejétől lesz látható, minden hétköznap 19 órától.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások