fbpx
amc micro applikáció

Élő BL-mérkőzéssel indul az AMC Mikro

Az AMC Networks International elindította az AMC Mikro nevű mobilapplikációt, amely a médiavállalat magyarországi televíziós csatornáinak műsorkínálatából ad ízelítőt.

Az AMC Mikro ingyenesen letölthető, reklámmentes, és egy egyszerű regisztráció után ízelítőt ad 8 tévécsatorna havonta frissülő tartalmaiból, amelyek közt premier-epizódok, előzetesek és extra tartalmak egyaránt megtalálhatóak. A programban a Sport1, a Sport2, az AMC, a TV Paprika, a Spektrum, a Spektrum Home, a Minimax és a JimJam kínálata érhető el.

„Az app célja, hogy betekintést nyújtson csatornáink sokféleségébe és ízelítőt mutasson a műsorkínálatból, kedvet adva ahhoz, hogy egy-egy sorozat további epizódjait – legyen az fikció, dokumentumfilm, mese vagy sport – a nagy képernyőn tovább nézzék az érdeklődők”

– nyilatkozta Szaniszló Csaba, az AMC Networks International digitális projektekért felelős vezetője.

AMC Micro mobilalkalmazás

Az AMC Mikro applikáció élő sport streaminggel indul, rögtön kettővel. Október 19-én kedden a FC Porto – Milan labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés 21 órától, angol kommentárral látható, míg másnap, október 20-án a Chelsea-Malmö összecsapást követhetik, szintén élőben. Mindkét mérkőzést magyar kommentárral, még aznap 23 órától a Sport2 is közvetíti. Ezzel párhuzamosan, mindkét napon a Sport TV is élő labdarúgó BL-özönnel jelentkezik: kedden 18:45-től az FC Bruges-Manchester City, 21 órától az Atletico Madrid-Liverpool összecsapás látható élőben a Sport1 nagy képernyőjén, míg a Sport2-n 21:00-től a Sahtar Doneck-Real Madrid csoportkörös mérkőzése jön. Másnap sem lesz kevesebb élő közvetítés a két sportcsatornán, így a Sport1 21 órától a Benfica-Bayen München mérkőzést adja, a Sport2-n 18:45-től az FC Barcelona – Dinamo Kijev, 21 órától a Zenit -Juventus látható. Ez a két nap alatt összesen nyolc élő mérkőzést jelent a Sport TV-n és az AMC Mikrón.

A Spektrumon futó „Tiltott zónák” sorozathoz készített „Kulisszák mögött” című háttérműsorban az alkotók és Thuróczy Szabolcs beszélgetnek. Ebből a kifejezetten digitális felületekre gyártott sorozatból jelenleg három epizód is egy kattintással megnézhető. A Minimax és a JimJam újdonságai közül több mesesorozatból is láthatunk egy-egy epizódot. Az app a Spektrum Home olyan sorozataiba ad betekintést, mint a „Az otthon projekt” a világhírű George Clark építésszel, vagy az „Eldugott otthonok a világban”, amely a csatorna egyik leglátványosabb produkciója.

A TV Paprika két új saját gyártású sorozatának premier-epizódjait is megnézhetjük az AMC Mikro appban. Izgalmas versengésre hív a „Jöttünk, láttunk, főztünk”, ahol két csapat méri össze főzőtudását az arany fakanálért, míg a „Piríts Rám!” párkapcsolati gasztro-vetélkedőben népszerű házaspárok férfi tagjai főznek – a feleségek távirányítása mellett. Az első részek mellett speciálisan az AMC Mikro felületére készített extra tartalmak is elérhetők.

Hogyan készült a „Bosszúállók: Végjáték” vagy épp a „Király!” című film? Az AMC-n látható filmek kulisszái mögé visz az AMC Mikro „Zoom in” sorozata.

Az AMC Mikro az alkalmazás-áruházakból, a következő linkekre kattintva tölthető le:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amcnetworks.microhun

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/amc-mikro/id1541859533

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások