fbpx
Az Agroinform felülete a 2021.10.13-án bejelentett megújulás után

Megújult és bővült az Agroinform

A mai kor elvárásainak és elsősorban a mobil alapú információszerzési szokásoknak jobban megfelelő, friss arculatot kapott az Agroinform Média Kft. által fejlesztett Agroinform.hu, agráriummal foglalkozó portál. Bővült a szerkesztőség, és új fejlesztéseket is végrehajtottak.

A hazai családi vállalkozásként működő, mezőgazdasági információkat közzétevő, 2005 óta működő oldal küldetése változatlanul a mezőgazdaságból élők versenyképességének fejlesztése, az agrár kereslet-kínálat összekapcsolása.

„A fejlesztéssel az a célunk, hogy a Kárpát-medence mezőgazdasággal foglalkozó szakembereinek szolgáltassunk szakmai információkat és az agrár piactéren keresztül kereskedelmi platformot. Az új megjelenéssel elsősorban a mobiltelefonon látogatókra fókuszálunk – ami immár a látogatók 62 százalékát jelenti – de az asztali és tablet nézet is még áttekinthetőbb, letisztultabb lett”

– írják szerda reggeli, a Media1.hu-hoz eljuttatott közleményükben, melyben kitérnek arra is, hogy bővült a szerkesztőség és a fejlesztői csapat, ennek köszönhetően  jelentősen nőtt a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) által mért megtekintésszámuk, ami a dkt.hu szerint 10 millió fölötti havonta, amivel benne van a honlap a top50 hazai weboldal listájában.

A megújulásnak köszönhetően az új, letisztult nyitólapon könnyen elérhetők a Piactér főkategóriák, de emellett még több kiemelt szakmai hírnek biztosítanak megjelenést. Az új megjelenéssel az a céljuk, hogy egyensúlyt és könnyebb tájékozódást biztosítsanak a havonta 500 új cikk és hír valamint a piactér 75 ezer ajánlata között.

„A fejlesztés során kihívást jelent, hogy az Agroinform kereskedelmi, szerkesztőségi és aktív közösségi platformokat is magában foglal – de éppen ez jelenti az egyediségünket is. A megújulás azt is lehetővé teszi, hogy kibővült fejlesztő csapatunk a közeljövőben további funkciókkal segítse a mezőgazdasági információszerzést”

– mondta el Bolyki Bence, az Agroinform portálvezetője.

Még több médiával kapcsolatos hír található a Media1.hu-n. Csatlakozzon hozzánk Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások