fbpx
A Makói Hírek 2021. október 8-án megjelent példánya.

Összeszámolták, hányszor szerepel a fideszes városvezető a makóiak lapjában

Egészen magas számról van szó.

A Makói Hírek című, önkormányzati kiadású, közpénz-finanszírozott helyi lapban, mely az interneten is elérhető, 16 oldalon összesen 30 alkalommal található olyan fotó, amelyen látható Farkas Éva Erzsébet, a város fideszes polgármestere  – számolta össze a Makói Csípős.

A körülbelül évi 100 millió forintból készülő lapba egyébként becsusszant olyan kép is, amelyen ellenzéki képviselő látható: Gáspár Sándort két alkalommal találták meg.

Ha nem lenne elegendő a Fidesz jelenléte a lapban, a Makói Hírek címoldalán – és lapozást követően még egy alkalommal – feltűnik Lázár János, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője.

A lapszámot átböngészve jól látható: gyakorlatilag nincs olyan téma, esemény, amelynek kapcsán a kormánypárti polgármesterről ne lenne legalább egy, de adott esetben akár több fotó is. Van olyan oldal, amelyen 9 fényképen szerepel a városvezető.

Legutóbb szeptember végén foglalkoztunk a makói nyilvánossággal. Akkor arról írtunk, hogy miután elkezdődött az ellenzéki előválasztás a városban, azzal a város televíziója egy héten át egyáltalán nem foglalkozott, viszont a Fidesz aláírásgyűjtésével nagyon is.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A Makói Hírek 2021. október 8-án megjelent példánya. Fotó: Mako.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások