fbpx
Scherer Péter a „20 perc őszintén” forgatásán.

Hazugságvizsgálóra kötik Scherer Pétert, Lovas Rozit, valamint több más hírességet egy új magyar online videósorozatban

20 perc őszintén címmel indul új videós sorozat.

Az egyedi koncepcióra építő beszélgetéssorozatot a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe indítja. A 20 perc őszintén című műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt.

A meghívott hírességek pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, vagy éppen megnevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Kraszkó Zitával beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

A beszélgetések felvételére egy valódi hazugságvizsgáló helyiségben került sor a Carriere Kft. irodájában, egy tapasztalt poligráfos szakember irányításával. A cég vezető szakértője 40 éves pályafutása során már több mint 10 ezer bűnügyi és civil vizsgálatot végzett. A hat, egyenként 20 perces epizód október 12-től keddenként jelenik meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. Elsőként Scherer Péter kap kérdéseket, majd Dér Heni, Tóth Andi, Szabó Győző, Osvárt Andrea és Lovas Rozi is látható lesz poligráfra kötve.

„Nagyon érdekes volt látni, hogy másmilyenek lettek a beszélgetőpartnerek a hazugságvizsgálat után, és sok minden kiderül, kik ők valójában. Nagyon sokat nevettünk a forgatások során, vendégeink pedig olyan titkokat is feltártak előttünk, amiket még nyilvánosan soha senkivel nem osztottak meg, és amiktől még én is zavarba jöttem. Az is újdonságnak számít, hogy két különböző tematikájú, de kölcsönösen értéket teremtő, egyenként is jelentős közönséggel bíró portál összefogjon, és úgy döntsön, együtt alkotnak valami rendhagyót, vagányat”

– árulta el a műsorvezető, akinek kedvenc műfaja a nagyinterjú.

A sorozat alkotóinak többsége a film vagy a színház világából érkezett, ami érzékelhető a vizuális megjelenítésben. A produkció gyártója a P&A Productions, rendezője Szajki Péter, forgatókönyvírója Szajki-Vörös Adél.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Scherer Péter a „20 perc őszintén” forgatásán. Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások