fbpx
Az Életünk története című műsor harmadik évadának kreatívja, rajta Friderikusz Sándor műsorvezetővel.

Bejelentette az RTL Klub Friderikusz műsorának sugárzási időpontját és a vendégeket

Újabb hírességek fogadták el Friderikusz Sándor és az Életünk története – sztárpárok jövőutazása felkérését.

Mint arról a Media1 korábban elsőként beszámolt, idén ősszel visszatér az Életünk története újabb, immáron harmadik évada. Az RTL Magyarország mai, keddi közleményéből immáron az is kiderül, hogy október 9-től, szombat esténként, azaz a korábbitól eltérő időpontban tűzik képernyőre az RTL Klubon Friderikusz Sándor műsorának új epizódjait, mely a televíziós adást követően az RTL Most platformon is visszanézhető lesz.

Az Életünk története harmadik évadában újabb sztárpárok vállalkoznak arra, hogy szembesüljenek azzal, mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva. A műsor új évadában ezúttal is hat ismert házaspár, testvérpár, illetve a műsor története során először anya és fia is vállalta, hogy Friderikusz Sándor vezetésével kirándulást tesz a jövőben.

Ők lesznek az új évad vendégei

Az új évadban vendég lesz Puskás-Dallos Péter énekes, színész, a The Biebers frontembere és felesége, Puskás-Dallos Boglárka énekesnő, Gryllus Dorka színésznő és férje, Simon Kornél színész, valamint Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő és fia, Lőcsei Márton. Elfogadta a felkérést Karafiáth Orsolya író, költő, fordító, publicista, énekesnő és húga, Karafiáth Metta. Jövőutazásra indul Horváth Tamás énekes-dalszerző és felesége, Péterfi Andrea, valamint Vastag Csaba, az X-Faktor első, 2010-es szériájának győztese és öccse, Vastag Tamás is.

Íme egy kis előzetes a műsorból.

Friderikusz Sándor a műsor harmadik évadával kapcsolatban így nyilatkozott:

„Mi történik egy emberrel akkor, amikor csak a test öregszik, az elme nem – többek között erről is szól az Életünk története. Ebben a műsorban ugyanis minden alkalommal két embernek adódik lehetősége szembenézni az idő kíméletlen elmúlásával a saját és a másik arcán is. Ezen hatás minél élethűbb megjelenítésében természetesen most is profi maszkmesterek, sminkesek és fodrászok dolgoznak – így lesz ez az időutazás valódi és már-már hátborzongatóan átélhető.”

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere elmondta:

„Az Életünk története szereplői olyan rejtélyes ösvényen járnak, ahová csak kevesen merészkednek. A harmadik évad párosai is olyan bátor emberek, akik tudják, hogy a ma egy nap a távoli múlt lesz. Ők pedig – igaz, csak néhány órára de – 40-50 évet előre utaznak az időben, hogy mérlegre tegyék a sorsukat, a kapcsolatukat, átélve mindazt, amit csak azok élhetnek át, akikre a végső számvetés vár. Ám ez a kaland nem feltétlenül baljós, hiszen kiderül, hogy az, aki ott ül mellettük, talán velük lesz mindvégig, és együtt élik majd át a rájuk váró nehéz, vagy éppenséggel boldog pillanatokat.”

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina.

„Miközben nézzük a jól ismert embereket 40-50 évet öregedni egyetlen óra alatt, mindnyájan számot vetünk, megrendülünk, megtorpanunk. Értékeljük, vagy átértékeljük a saját életünket is. Egészen biztos, hogy nem hiába” – mondta el Máté Krisztina.

Friderikusz még áprilisban indította el Friderikusz Podcast névre hallgató csatornáját, mely rendkívül sikeres, témától és vendégtől függően rövid idő alatt epizódonként több százezres nézettséget érnek el csak a YouTube-on – erről korábbi írásunkban olvashatnak részletesen. A podcast az RTL-es műsorral párhuzamosan is folytatódik.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Az Életünk története 3. évadának kreatívja
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások