fbpx
Project Agora - Oracle Moat

A Project Agora az Oracle Moat-tal együtt mutatja be új online videóanalitikáját: Inarticle Video Attention (x)

A Project Agora, az EMEA térség egyik vezető médiatechnológia vállalata együttműködést jelentett be az Oracle Moat vállalattal, mely a valós idejű fogyasztói-figyelem analitika szolgáltatásairól ismert, a digitális és tévés hirdetési kampányok széles körében.

A partnerség révén a Project Agora csapata a Moat korszerű analitikai eszközével valós időben tudja analizálni és optimalizálni az ügyfelei cikközi outstream videóhirdetés kampányait. Az Oracle Moat fejlett mérésével az Agora nemcsak maximalizálni tudja a hirdetők reklámköltésének minőségét, de mérni és biztosítani is tudja azt, hogy a cikközi videókampányok tényleg látható pozícióban, valós tartalmak között, a márkára nézve biztonságos kontextusba helyezve jelennek meg.

Az Oracle Moat technológiájával azt tudjuk megvalósítani, hogy valós időben elemezzük a cikközi videós kampányaink minőségét, ami nagy előrelépést jelenthet hirdetőinknek”

– mondta Káldy Levente, a Project Agora magyarországi vezetője.

„Ez nagy előrelépés a videós hirdetőknek a brand safety és brand suitability terén. Az Oracle Moat méri a megjelenések valódiságát, a viewability-t és a márkabiztonságot, azaz a hirdetők biztosak lehetnek abban, hogy kampányaikat a megfelelő fogyasztók látják egy minőségi környezetben”.

Ez az együttműködés is a Project Agora azon törekvése miatt jött létre, hogy hirdetőinek a lehető legjobb minőségű, transzparens adatszolgáltatást nyújtsa, támogatva ezzel a nyílt webes hirdetéseket és vele a helyi kiadókat, weboldalakat.

Tudj meg többet!

A Project Agoráról:

A Project Agora egy márkateljesítmény fókuszú médiapartner, programmatic, videó és natív hirdetési hálózat, egy eredményes alternatíva a helyi hirdetők és médiatulajdonosok növekedési céljaihoz.

A Project Agora olyan technológiát épít, amelynek révén a weboldalak maximalizálhatják látogatóik értékét. A hirdetők számára a Project Agora az üzleti eredményeket mérhető módon, garantált eredményekkel szállítja kreatív megoldásaival.

(X)

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások