fbpx
Wolt.

Újabb magyar városokban jelenik meg a Wolt

Hét vidéki városban válik elérhetővé a Wolt szolgáltatása az ősz folyamán.

Hét vidéki városban, így Sopronban, Dunakeszin, Vecsésen, Egerben, Tatabányán, Békéscsabán és Kaposváron terjeszkedik a Wolt futárcég az ősz folyamán – számolt be a Növekedés.hu.

A Wolt 2018-ban kezdte meg tevékenységét Budapesten, majd fokozatosan jelent meg a vidéki városokban; jelenleg 16 településről rendelhetünk a futárcégtől.

Az őszi terjeszkedés lépcsőzetes:

  • szeptember 14-től a Sopronban és Dunakeszin;
  • októbertől Békéscsabán és Tatabányán;
  • novembertől pedig Egerben, Vecsésen és Kaposváron lesz elérhető a Wolt szolgáltatása.

Az újonnan csatlakozó hét városban az induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető, a hosszú távú cél azonban ezeken a helyszíneken is az, hogy színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt tudjanak rendelni a Wolt alkalmazásból. Budapesten az éttermek mellett már számos üzletből is vásárolhatnak a felhasználók.

„Rendszeresen megtapasztaljuk, hogy a felhasználóink igénylik, hogy egyre több helyen legyünk elérhetők – különösen igaz ez a budapesti agglomerációs körzetre, valamint a vidéki nagyvárosokra, megyeszékhelyekre. A mostani bővülésünk többféle pozitív üzenetet is hordoz: segítünk a helyi vállalkozásoknak még szélesebb közönséget elérni online platformon keresztül; új szolgáltatási színfoltot jelenthetünk a helyiek számára; és egyúttal munkahelyeket is teremtünk hét vidéki városban. Célunk, hogy országszerte minél többen megtapasztalják, hogy a Wolt valóban átlagosan 30 percen belül szállítja ki a megrendelt ételeket, hogy az ügyfélszolgálatunk egy percen belül reagál a megkeresésekre, hogy az applikációnk kiemelkedő értékelése nem a véletlennek köszönhető”

– mondta el a terjeszkedés kapcsán Tajta Ákos, a Wolt ügyvezető igazgatója.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Wolt / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások