Baló György hírstúdió az RTL Klub épületében

Stúdiót nevezett el az RTL Klub Baló Györgyről

Egy évvel ezelőtt ebben a stúdióban búcsúzott el nézőitől a magyar televíziózás doyenje.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Január 8-tól, mától Baló György nevét viseli az RTL Klub hírstúdiója, ahol az RTL Klub Híradóját készíti Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs. A stúdió előterében a mai naptól – a Baló Györgyről készült portréfotó mellett – egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét.

Lányai, valamint egykori munkatársai jelenlétében leplezték le ma az emléktáblát, melyen a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható:

„Demokrácia hosszabb távon nem létezhet…informált és tudatos állampolgárok nélkül.”

„Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz” – fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.

Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória. Baló György portréjét Nánási Pál készítette
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!