fbpx
A Sláger FM épülethálója a Rock FM eddigi frekvenciájára való áthangolásra buzdítja a hallgatókat

Új műsorvezető csatlakozik a Sláger FM reggeli műsorához

A Sláger Reggel társműsorvezetőjeként debütál Kajdi Csaba, a TV2 maszkos showjának csapattagja, aki civilben egy nemzetközileg is elismert modellügynökség vezetője.

Kajdi Csaba pénteken reggel, 6-tól 10 óráig lesz hallható a 95.8 Sláger FM-en Pordán Petrával és Somogyi Zoltánnal közösen.

„Szeretném magam új helyzetekben, új szituációkban kipróbálni. A rádiózás nekem egy ilyen terep, ahol nagyon jól érzem magam. Ahogy mindig, most is magamat fogom adni. Nem is tudnék másmilyen lenni! Mindig elképedve nézem azokat, akik mást mutatnak, mint amilyenek valójában. Na én nem ilyen vagyok, semmi értelme az álszent viselkedésnek!” – mondta Kajdi Csaba.

Kajdi Csaba, a Sláger Reggel társműsorvezetője
Kajdi Csaba, a Sláger Reggel társműsorvezetője
Fotó: Sláger FM / Sláger Reggel

A Sláger FM stábjának új tagja azt is mondta, nemcsak nem szeretné, de nem is tudná magát más rádiós műsorvezetőkhöz hasonlítani. „Az a helyzet, hogy baromi rossz médiakövető vagyok. Az Instán otthonosan mozgok, de egyébként nem követem rendszeresen sem a TV, sem a rádióműsorokat. Az biztos, hogy ez egy rettenetesen nehéz műfaj, nem lehet könnyű minden nap valami újat, valami szórakoztatót csinálni, pláne ebben a reggeli idősávban” – tette hozzá a Cylaként is emlegetett influenszer, aki úgy érzi, a hajnali ébresztő nem fog nehézséget jelenteni a számára.

„Életmódváltásban vagyok, amihez hozzátartozik, hogy az utóbbi időben 7 és 9 között kelek. Persze ez nem számít korainak a Sláger Reggel időpontját tekintve, de megugrom. Nagyon várom a pénteki adást, élvezem a rádiózást, aztán hogy a hallgatók majd mit szólnak hozzám, kiderül. Én az adás után is csak annyit tudok majd mondani, mint Gáspár Bea az egyik rendezvény után: „Ezt tudtuk nyújtani”. Én nagyon jól fogom magamat érezni, az biztos” – mondta pénteki műsorvezetése kapcsán Kajdi Csaba, aki korábban a TV2 Nicsak ki vagyok – A rejtélyek színpada című maszkos showban volt látható az egyik csapatban.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások