fbpx
Bognár György az M4 Sport stúdiójában

Eltűnt Bognár György, az M4 Sport szakkommentátora a képernyőről

Ő volt az, aki háborogva követelte, hogy folytassák végre a dán–finn meccset, annak ellenére, hogy eközben az egyik játékos összeesve épp élet és halál között lebegett.

A napokban a Media1 is beszámolt arról, hogy miután szívmegállás miatt a szombati meccs közben összeesett Christian Eriksen dán labdarúgó, Bognár György, az állami M4 Sport szakkommentátoraként arról beszélt az élő adásban, hogy a szervezők húzzák az időt az orosi ellátásra szoruló dán játékos ellátásával. Szerinte egy ilyen döntést meg lehet hozni öt-tíz perc alatt is.

„Nem értem, miért kell ehhez negyedóra, teszetosza népség!” – háborgott Bognár.

Azt is mondta:

„Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek.”

– mondta ingerülten a kommentátor.

A hvg.hu az eset után megkérdezte a csatornát üzemeltető MTVA-t, hogy fogják-e a továbbiakban foglalkoztatni Bognár Györgyöt szakértőként a Dánia–Finnország Eb-mérkőzésen történtekkel kapcsolatos megnyilatkozásai után. A lap azt írja, hogy a kérdésre azóta sem reagált az MTVA, de az ottani szerkesztők számára is nyilvánvalóvá válhatott – és ebben szerepe lehetett annak a sok ezer embernek, akik döbbenetüknek adtak hangot a közösségi médiában –, hogy Bognár érzéketlensége, részvétlensége nem tolerálható. Az azóta eltelt öt meccsnapon ugyanis egyszer sem hívták vissza a stúdióba.

Bognár egyébként másnap, múlt héten vasárnap elismerte, hogy hibázott és bocsánatot kért. Azt írta, hogy számára is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a véleménynyilvánítása. Azzal védekezett, hogy szakmai szempontokat vett figyelembe, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Hozzátette azt is, hogy a történtek rá is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviselték, épp ezért szerette volna sürgetni, hogy a meccsnek minél előbb vége legyen.

További hírek találhatók a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövessen bennünket Facebookon is!

Borítókép: Bognár György az M4 Sport stúdiójában / Fotó: Mediaklikk.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások