fbpx
A Viasat World portfóliója

Maradnak a Viasat World tévécsatornái a DIGI hálózatában

A Viasat World csütörtökön bejelentette, hogy meghosszabbította szerződését a teljes dokumentum- és szórakoztató portfóliója sugárzására a DIGI Csoport hálózatain digitális kábelen, műholdas és Digi Online platformokon, illetve Magyarországon IPTV-n is.

A szerződés érinti a Viasat Nature, Viasat History és Viasat Explore ismeretterjesztő csatornákat, valamint a drámasorozatokat játszó Epic Drama csatornát és Romániában a TV1000 filmadót is, derül ki a közleményből.

A megállapodás alapján Magyarországon és Romániában összesen 5,8 millió előfizető nézheti a Viasat World portfóliójában lévő csatornákat.

A DIGI már hosszú ideje partnere a Viasat Worldnek, mely 2018 elején Magyarországon az elsők között indította el az Epic Drama nevű csatornáját. Romániában a Viasat Explore volt az első Viasat World csatorna, amelyet a DIGI felvett a tévés kínálatába még 2004-ben.

„Ez a megújítás az egyik leghosszabb ideje fennálló partnerünkkel igen fontos számunkra a közép- és kelet-európai régióban”

– mondta Benjamin Groocock, a Viasat World kereskedelmi és működtetési alelnöke az új szerződés kapcsán.

„Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Viasattal kötött műsorsugárzási megállapodás meghosszabbítását mind a román, mind a magyar piacon! Mindezt annak fényében tesszük, hogy az általunk biztosított technológia segítségével az ügyfelek otthonaikban továbbra is nézhessék kedvenc műsoraikat”

– mondta Serghei Bulgac, a DIGI Communications N. V. vezérigazgatója.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: A Viasat World portfóliója / Fotó viasatworld.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások