fbpx
Részlet a Cobra 11 németországi premierjéből

Leadja az RTL Klub a Cobra 11 Budapesten felvett epizódját

Budapesti kalandok címmel még 2018-ban forgatták a világszerte ismert sorozat fővárosunkban készült részét, melyet az RTL Klub levetít.

Az akciódús jelenetek sokaknak meglepetést okoztak a forgatás idején, mert a sorozathoz felvett robbantások, fegyverropogások és az autósüldözések szokatlanok voltak Budapest utcáin.

A felvételeket precíz mérnöki munka és tervezgetés előzte meg, hiszen egy-egy robbantást vagy akár ütközést csupán egyszer tudtak felvenni a készítők. Az Alkotmány utca például úgy nézett ki, mint egy csatatér.

Az itt forgatott epizódban Jenny Dorn Budapestre hívja Semirt és társát, Paul Rennert. A volt rendőrnőt ugyanis az FBI keresi egy magyar milliárdossal kapcsolatban, aki egy bűnbanda vezetője. Jenny persze nem bűnös, de amíg ez kiderül, rengeteg golyót kell kilőniük a nyomozóknak – írja az epizódról az RTL-es SorozatKlub.

A filmeseket annak idején egy napra az RTL Klub Fókusz című műsora is elkísérte, ahol sok titkot elárultak a forgatásról.

A sorozat hét havi szünet után, a 24. évad 1. részével folytatódik június 6-án, vasárnap 19 órakor az RTL Klubon. A Budapesten készült epizód korábban a Cool csatornán már látható volt. A budapesti epizód német nyelvű előzetese itt nézhető meg:

Tavaly a Media1-en arról írtunk, hogy a nyári uborkaszezon idején a sorozat gyengén szerepelt Németországban, ezért az ottani RTL tévécsatorna a sorozat leállítását tervezte. A széria rajongói a sajtóhírek alapján aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy megmentsék a Cobra 11-et.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: Részlet a Cobra 11 németországi premierjéből / Fotó: RTL Youtube csatornája
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások