fbpx
Várkonyi Andrea, a Neked énekelek című adománygyűjtő műsorban a TV2 képernyőjén

Várkonyi Andrea néhány hónap után máris jelentős osztalékot vett ki új médiacégéből

Mészáros Lőrinc menyasszonya cégének négy hónap alatt 127 millió forint volt az árbevétele.

Elkészült a Whitedog Media Kft. éves beszámolója, amelyet Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos menyasszonya, Várkonyi Andrea és Gergely Judit közösen birtokol. A cég fő profilja a reklámügynökségi tevékenység és a filmgyártás.

A műsorvezető tavaly augusztusban hagyta ott Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, ekkor indította el új saját vállalkozását, amely néhány hetesen már egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palotába költözött – erről itt írunk részletesen. A Mészáros Csoport a Whitedog Media Kft.-re bízta társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait.

A cég többi megrendelőjéről egyelőre nincsenek információk, mindenesetre induló vállalkozáshoz képest a Whitedog Media azonnal repülőrajtot vett, hiszen négy hónap alatt hozta össze a 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott, míg üzlettársa a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forint osztaléknak örülhet – írja a 24.hu.

Várkonyi Andrea vezette egyébként a hétvégén a TV2 nagyszabású adománygyűjtő gálaműsorát, a Neked énekeleket, ahol 100 millió forintnál is nagyobb összeget gyűjtöttek össze a koronavírus miatt árván maradt fiatalok megsegítésére.

A Media1 folyamatosan beszámol különféle médiavállalatok pénzügyi eredményeiről. Ezek itt érhetők el.

Még több hír érhető el a Media1-en! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, valamint csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Borítókép:V árkonyi Andrea, a Neked énekelek című adománygyűjtő műsorban a TV2 képernyőjén. Fotó: Tv2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások