fbpx
Kovács Anita, az ELLE értékesítési vezetője

Új értékesítési vezető a magyar ELLE magazinnál

Új céget alapított és Moooregroup néven saját csapattal dolgozik az Elle márkaportfólió értékesítésén Kovács Anita, a Marquard Media volt kereskedelmi igazgatója.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kovács Anita korábban 7 éven át értékesítette az ELLE magazin felületeit, és közel harminc éve dolgozik a szakmában, csapata pedig több mint egymilliárd forintos éves árbevétellel dolgozott az elmúlt 10 évben. A most alapított Moooregroup központi célja az üzletfejlesztési stratégiák kidolgozása – írja az ELLE magyarországi kiadója.

„Az ELLE most már nem csak egy nyomtatott magazin. Az Elle.hu a francia Elle.fr mintájára készült, ezért új lehetőségeket nyit meg a hirdetők számára. A print, az online és a social media együttesen biztosítanak lehetőséget egy egyedi elérési modell kidolgozására. Az ELLE célja, hogy világszerte mindenhol a nők szociokulturális fejlődését támogassa” – monda el Kovács Anita.

A márkaportfólió kereskedelmi vezetője szerint az ELLE legfőbb értéke a nemzetköziségben rejlik. Az online platform egy olyan tájékoztató, szórakoztató és inspiráló felületként lesz jelen, ami kiemelten foglalkozik a nőket érintő társadalmi témákkal, és ha kell, véleményt is formál. A nyomtatott magazin pedig a megszokottnál is bátrabb lesz a közéleti témákban.

Elle magazin az újságárusnál
Elle magazin az újságárusnál. fotó: Dimény András

Mint arról korábban a Media1 beszámolt már, a magazin kiadási jogait Milkovics Pál üzletember szerezte meg decemberben.  A lapot korábban a Central Médiacsoport adta ki, de ők úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg a lap szerződését a francia licenctulajdonossal, hanem bezárják azt. Milkovics ezt követően állapodott meg a francia céggel a lap újból kiadásáról, ami nemrég meg is valósult.

Még több hír található a Media1 oldalán! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legújabb történésekről!

Borítókép: Kovács Anita az Elle értékesítési vezetője / Fotó: Elle
Szóljon hozzá!