fbpx
e-kereskedelem, webshop

Keresik az Év Webshopját

A szervezők rekord mennyiségű nevezőre számítanak. Milliós értékű díjat adnak a nyerteseknek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Ötödik alkalommal rendezi meg a Complexpress Logisztika Kft. az Év Webshopja versenyt, ahol a dinamikusság, az innovációra való nyitottság, a kreatív megoldások, valamint az ezek összességéből adódó vásárlói élmény lesz a döntő. A verseny bírái között tapasztalt, a szakma szinte minden ágazatát képviselő, elismert hazai szakértők lesznek – írják a Media1-hez eljuttatott közleményükben a szervezők.

Az értékes, több milliós nyereményeket nemzetközi hírű támogatók biztosítják. A díjak bezsebelésén és a versenyelőnyök megszerzésén kívül van azonban egy másik, legalább ilyen fontos célja is a vetélkedésnek, mégpedig a szakma új tehetségeinek felkutatása. Nem véletlen, hogy a jelentkezők között mindig sok a frissen indult, fiatal vállalkozás, akiket kifejezetten buzdítanak is a szervezők a részvételre.

A szervezőcég arra számít, hogy a tavalyi 454 szereplős csúcsnevezési létszámot idén jóval felülmúlják. Az ingyenes nevezés mellett az indulók számára különböző szintű marketingcsomagokat is biztosítanak. A verseny részleteivel kapcsolatos bővebb információk az Év Webshopja verseny weboldalán találhatók.

Még több hírt talál a Media1-en! Iratkozzon fel napi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmakról!

Fotó: stock /  Depositphotos

A Media1.hu hírportál E-kereskedelem rovatának támogatója a Jófogást, Használtautó.hu-t és az Autónavigátor.hu-t működtető Adevinta Hungary. (x)

 

Szóljon hozzá!