fbpx
Exek és nyomozók- TANDEM

Exek és nyomozók – francia sorozattal újít a Prime

A TV2 Média Csoport szórakoztató típusú csatornáján debütál Léa és Paul története, akiket nem csupán a szakmájuk és a nyomozások, de a magánéleti szálak is összekötnek.

Május 14-én, azaz ma este, 21 órától dupla részekkel indul el az Exek és nyomozók (Tandem) című krimisorozat a Prime-on.

A megoldatlan rejtélyek komoly fejtörést okoznak és bőven tartogatnak nem várt fordulatokat, azonban tovább bonyolódik a helyzet, ha közös munkát az érzelmek is beárnyékolják, ugyanis nyomozóként az exnejed nem csupán a főnököd, de a gyermekeid anyja is – írja ismertetőjében a csatorna.

Léa Soler (Astrid Veillon) parancsnokot kinevezik, így a montpellier-i nyomozóosztály élére kerül, ahol kénytelen együtt dolgozni egykori férjével, Paul Marchallal (Stéphane Blancafort). Paul zseniális rendőr, de nem könnyű természet, ráadásul a bűnügyek felderítése mellett a magánéleti problémákon, és a kettejük közötti feszültségen is felül kell kerekedniük.

A francia újdonság mellett szerda esténként 21 órától az az NCIS LA XII. premier évada, szintén dupla részekkel, majd 23 órától a Grace Klinika XIV. évadának legfrissebb epizódjai is láthatók a Prime-on.

Még több hír található a Media1-en.

Borítókép:  Emmanuel Rigault. © Fabien / Prime sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások