fbpx
disney+ logó

Alig nő a Disney Plus, a Disney streaming szolgáltatása

A szolgáltatásnak annak ellenére sem lett meg a beígért 109 millió előfizetője a negyedév végéig, hogy a koronavírus-járvány miatt tavaly többen fizettek elő.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Disneynek végül összesen 103,6 millió előfizetővel kellett beérnie, és nem lett meg a 15,87 milliárd dolláros előirányzott bevétel sem. Pedig a 2019-ben indult Disney+ (Disney Plus) olyan sorozatokat is indított az idén mint a WandaVision és a Falcon and the Winter Soldier, ám ezek sem vonzottak be elég új előfizetőt – írja a 24.hu.

Az, hogy a Disney egyéb részlegei sem teljesítettek jól, már egyáltalán nem meglepetés, hiszen a járvány miatt be kellett zárni a cég összes vidámparkját, illetve a cég filmbemutatóit is el kellett halasztani. A Variety cikke szerint azonban már látszik a fény az alagút végén, hiszen a párizsi kivételével az összes Disney park újranyitott, és idén várhatóan moziba kerülnek olyan blockbuster filmek is mint a Dzsungeltúra, a Szörnyella és a Fekete Özvegy is. Igaz, a járvány miatti bizonytalanságot jelzi, hogy ezeket a filmeket streamelni lehet majd a Disney+-on is, azaz kevesebb jegybevétel várható belőlük.

A Disney csütörtökön tette közzé a 2021 első negyedéves üzleti jelentését, melynek hatására négy százalékkal esett a cég részvényeinek értéke a tőzsdén.

A Media1 néhány hete beszámolt arról is, hogy a Netflix első negyedéve sem hozta a várt számokat.

Még több hír található a Media1-en.

Szóljon hozzá!