fbpx
Orosz Gyuri Stand up comedy

Orosz György széttrollkodta a médiát

A humorista kommentjei gyakran több lájkot kaptak mint a megjelent cikk, ami alá a kommentjeit fűzte.

Az elmúlt napokban sok helyen találkozhatott Orosz György nevével, aki gyakran nézegeti a különféle híroldalak Facebook-oldalait. Nem azért, mert róla szóltak volna a hírek, hanem mert rendszeresen hozzászólt valami vicceset, hogy aztán felkapják a kommentelők.

Orosz most egy Facebook posztban leplezte le, miért kommentelt ennyit – szúrta ki a 24.hu. Kiderült, hogy egy barátját akarta meggyőzni, hogy egy humorista mindig poénosabb egy átlagos vicces embernél. Ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy 8 nap alatt összehoz 10 topkommentet és ezzel ő kapja a legtöbb like-ot. Ezért elkezdett kommentelni a híroldalak posztjaihoz, és most azt írja, hogy 102 hozzászólásából 100 topkomment lett, ehhez pedig mellékelte az ezt bizonyító képeket.

„Több mint 10.000 ember szólt hozzá a kommentjeimhez és ebből csak 14 embernek nem tetszett, a »munkásságom«. Kaptam a hozzászólásaimra 180.000 pozitív reakciót és 75 db haragos emojit.”

– írja a 24.hu által megtalált leleplező posztban, hozzátéve, hogy „az online tér legmélyebb bugyraiban” megtapasztalta, hogy „a kommentelők bármiből tudnak politikát csinálni, a legbátrabbak kamu profilból írnak, rengeteg feszültség van az emberekben, sokan elfelejtettek szeretni és nevetni”.

A fogadás tétje egyébként egy berúgás volt, ami állítása szerint nem fog sokba kerülni a havernak, mert ebben az évben még nem ivott alkoholt.

Még több hír található a Media1-en! A Media1 is ott van a Facebookon.

Borítókép: Orosz Gyuri Stand up comedy (Premier Comedy 2019 június) / Fotó: Orosz Gyuri Youtube csatornája

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások