fbpx
Dévényi István, a Magyar Hang munkatársa

Nekiment a PestiSrácok, mert elutasította a kormánypárti Pesti TV meghívását

Dévényi Istvánnak Huth Gergellyel és Stefka Istvánnal kellett volna vitáznia a média helyzetéről.

Dévényi István, a Magyar Hang munkatársa azután mondott nemet a Pesti TV-nek, hogy a Facebookon megszavaztatta a követőivel, elmenjen-e a műsorba. Bár az eredmény szoros volt, az újságíró valószínűleg nem számított rá, hogy a többség majd az igen mellett teszi le a voksát.  603-576 arányban úgy döntöttek a követői, hogy menjen és vitázzon.

 

Dévényi ezután egy újabb posztban azt írta, hogy az arány „egyvalamit egészen biztosan mutat, hogy mennyire hiányzik bármiféle vita a közéletből.” A meghívást azonban megköszönte, de jelezte, nem él a lehetőséggel. „Egyebek mellett kollegiális szolidaritásból sem.” Hogy pontosan mire gondolt, azt nem részletezte.

A szintén kormánypárti PestiSrácok oldalán (melynek főszerkesztője az a Huth Gergely, aki a Pesti TV-nek is programigazgatója) ezután jelent meg egy fricskázó cikk, amelyben gyáván megfutamodó újságírónak titulálják a Magyar Hang oszlopos munkatársát, valamint balliberális bélyeggel illetik. Megkérdeztük Dévényit, mit szól, hogy a döntése miatt ilyen cikket írtak róla, de azt mondta a Media1-nek, hogy nem tud ehhez mit hozzátenni, mert nem olvasta a cikket, és nem is fogja.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: Dévényi István

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások