fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozatának 2. évadának egyik jelenete

Visszatér a Mintaapák a TV2-re, de egyelőre csak nagyon rövid időre

Két hét múlva néhány, a nézők számára új, valójában még az előző évadból megmaradt, le nem adott résszel tér vissza a tavaly december óta szünetelő sorozat a TV2-re. A folytatásra, azaz a harmadik évadra még várni kell.

Május 10-én folytatódik a Mintaapák 2. évada a TV2 képernyőjén – írja a SorozatWiki. A TV2 még a tavalyi évben leforgatott, de még le nem adott 16 epizódot fogja leadni ekkor, így a sorozat rajongói megismerhetik, hogyan alakult a félbeszakított évad befejezése.

Mivel mindössze 16 részről van szó, nagyjából 3 hétig lesz csak képernyőn a széria, majd utána május végén hosszabb szünetre megy majd a sorozat.

A Mintaapák című sorozat tavaly december 23-án tűnt el a TV2-ről. Tavaly az év második felében a 2. évadból csak 97 részt adtak le.

Ahogyan arról a Media1 is beszámolt tavaly novemberben, a napi sorozatból egyébként rendeltek 3. etapot, de a SorozatWiki most azt írja, hogy a forgatások csak mostanában kezdődnek el, így az új részek leghamarabb az év második felében kerülhetnek csak képernyőre. Valószínűleg ezért is döntött úgy a TV2, hogy a második évből megmaradt részeket leadja most, hogy fenntartsa az érdeklődést addig is is a sorozata iránt.

A TV2 Média Csoportnál is megerősítették az oldal információját.

Tovább híreket talál a Media1-en!

Borító:  A TV2 Mintaapák című sorozatának 2. évadának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások