fbpx
Németh Ádám, a Tv2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának kreatív producere

Németh Ádám lett a Show & Game kreatív igazgatója

Németh Ádám korábban a TV2 Csoportnál fontos kreatív producer volt, sok jelentős show tartozott a felügyelete alá.

A SorozatWiki számolt be arról, hogy Németh Ádám a Show & Game műsorgyártóhoz igazolt.

„Korábbi jó munkakapcsolatunkra alapozva tettünk neki ajánlatot egy hosszútávú együttműködésre. Ezentúl kreatív igazgatóként Ádám felel majd cégünknél az új műsorformátumok kidolgozásáért, felkutatásáért és a Show & Game által gyártott produkciók magas minőségű tartalmi előállításáért.”

– nyilatkozta Závodszky Zoltán, a Show and Game Zrt. elnöke az oldalnak.

„Az elmúlt években több alkalommal is dolgoztunk együtt. Az eddigi legsikeresebb gyerek tehetséggondozó műsort, Az ének iskoláját is szoros együttműködésben, közösen készítettük. A rám bízott feladatok pedig nagyon egybecsengtek a váltásomkor megfogalmazott elképzeléseimmel.”

– mondta el Németh Ádám.

A Show & Game nevéhez több mint 110 produkció kötődik, ilyen például a Duna TV-n látható Virtuózok és annak nemzetközi V4+ változata, valamint a Honfoglaló és a Dal első négy évada. Ezenkívül a TV2-n bemutatott Az ének iskolája, a Fuss család, fuss!, vagy épp az immár 9. évaddal a VIASAT3-on éppen képernyőre kerülő Észbontók.

Németh Ádám 14 év csatornaközeli és 7 év a tévétársaságnál töltött munka után távozott a TV2 Média Csoporttól. Akkor azzal indokolta a cégtől történő távozását, hogy új kihívásokat keres, és kihangsúlyozta, hogy saját elhatározásából alakult így.

Többek között olyan produkciókért felelt mint A Nagy Duett, a Kismenők, a különböző Sztárban sztár változatok, a Csak show és más semmi, vagy épp a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: Németh Ádám, a Tv2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának kreatív producere

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások