fbpx
Mándoki koncert hirdetése óriásplakáton Budapesten.

Leslie Mandoki koncertet ad a TV2 Play felületén

Az esemény szlogenje „Zene az emberség szolgálatában”.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Április 17-én, szombaton 20 órakor lesz a magyarországi premierje a Hungarian Pictures / Magyar Képek koncertnek a nemrég indult TV2 Play felületén – számolt be a TV2 Média Csoport.

„Két aspektusát nem lehet a zenésznek karanténba helyezni: a kreativitást és a felelősségvállalást a közönségünkkel szemben. Úgy éreztem, hogy tartozunk azzal, hogy valamit visszaadunk. Valakinek meg kell gyújtania a fényt. A zene erről szól. Ezért hoztuk újra össze a Mándoki Soulmates tagjait a világ minden részéről”

– mondta Leslie Mandoki.

Bartók Béla nyomán alkottak közösen zenét, különleges dolgokkal reagál a világ történéseire a Mándoki Soulmates.

„Komoly kihívás természetesen a világ minden részéről zenélve, a pandémia pedig felvet egyetemes kérdéseket, fontos, hogy egy társadalom ilyenkor összeálljon a kapzsiság és az egoizmus ellen. A magyarok a jég hátán is megélnek, ezzel együtt is ez a legfontosabb.”

– tette hozzá a művész.

Leslie Mandoki az elmúlt 45 évben bejárta a világot. Az ismert magyar rockzenész pályafutása során olyan hírességekkel dolgozott együtt mint Lionel Richie, Jennifer Rush, vagy Phil Collins. 29 éve alapított világsztárokkal teli formációja, a Mandoki Soulmates olyan zenészeket tömörít mint Al Di Meola, Chaka Khan, Ian Anderson, Jack Bruce, Greg Lake vagy Richard Bona. Leslie Mandoki emellett az elmúlt évtizedek alatt számtalan tévéfilmhez és Disney-filmekhez írt muzsikát, német autókonszerneknek írt zenét, Angela Merkel kampányában dolgozott zenei rendezőként, sőt az FC Bayern számára is komponált több indulót.

A koncerthez készült előzetes itt tekinthető meg:

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Mándoki koncert hirdetése óriásplakáton Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!