fbpx
A Pénzcentrum portál címlapja 2021.04.07-én.

Megújult a Pénzcentrum

A pénzügyi, gazdasági híroldal olvasói a friss külső mellett több új funkcióval, rovatokkal és szolgáltatással találkozhatnak.

Az új oldal megjelenésében a közérthetőséget és a frissességet helyezi a középpontba, és minden eszközről optimálisan olvasható. A címlap az aktuális tartalomhoz igazítható, így a fontos események, hírek egyedi kiemelést kaphatnak.

A már jól megszokott rovatok mellé újak is érkeznek.

Az Autó rovat elsősorban az autózás, a közlekedés, az e-mobilitás pénzügyi kérdéseire keresi a választ, az Oktatás rovatban az óvodától az egyetemig foglalkoznak oktatásüggyel.

A Tech rovatban kapnak helyet a készüléktesztek és technológiai hírek.

Új rovatban kapott helyet az Egészség, ami egyértelműen az elmúlt hónapok legfontosabb témája: itt a folyamatosan frissülő járványhírek mellett többek között a magánegészségügyi ellátásról is információt kaphatnak az olvasók.

Az Árfolyam-oldalon folyamatosan frissülve megtalálhatók a legfontosabb deviza- és tőzsdei árfolyamok, részvényárfolyamok és tőzsdeindexek. Külön aloldalt kaptak a Kutatások: a Pénzcentrum széles körű olvasói bázisára támaszkodva rendszeresen készít nagymintás felméréseket, a gazdaság számos szektorában.

A napokban beszámoltunk arról is, hogy a megújult a forbes.hu, valamint az Indamedia megújította a Napi.hu-t.

További médiás híreket találhat a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások