fbpx
Istenes László, a felcsúti Puskás Aréna kommunikációs igazgatójaként

Istenes László műsorvezető lett a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója

Az ismert tévés műsorvezető egyszerre felel majd azért, hogy jó hírek érkezzenek a miniszterelnök felcsúti háza mellett lévő stadionból és vezeti majd a TV2 reggeli műsorát.

Istenes László, a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetőjeként is dolgozó 57 éves kommunikációs szakember egy Instagramon közzétett fotó mellett jelentette be, hogy kinevezték a felcsúti Puskás Akadémiához kommunikációs igazgatónak.

Azt írta, óriási szakmai megtiszteltetésnek tartja a felkérést. Azt is hozzátette, hogy a TV2-nél a Mokka műsorvezetése mellé jól megfér ez a feladatköre, és az időbeosztással sem lesz gond.

„Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért. Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több, mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye pedig bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a PUSKÁS AKADÉMIA felkérését a vezetői feladatra.  Az Egyesület akadémiai rendszere és képzése pedig további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges, élvonalbeli sportolókkal is.  Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka), szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkednek egymáshoz”.

Kinevezése már látható is a Puskás Akadémia weboldalán.

Istenes László színes médiakarriert tudhat maga mögött. Dolgozott a néhai TV3-nál, az MTV-nél (többször is), az InfoRádiónál, az RTL Klubnál (többször), a Klubrádiónál, és ugyancsak többször a TV2-nél. Mostanában a TV2-n reggeli ébresztőműsora mellett a Dancing with the Stars című táncos showban láthatták őt a csatorna nézői. Kommunikációs igazgatói munkája is volt már: legutóbb az UP Újpesti Rendezvénytérnél.

Istenes lászló, a TV2 Mokka műsorvezetőjeként, Mádai Vivien mellett
Istenes László, a TV2 Mokka műsorvezetőjeként, Mádai Vivien mellett
fotó: TV2 sajtószoba

Istenes László neve az elmúlt hetekben főleg annak kapcsán került elő a médiában, hogy fia, az RTL Klub X-Faktor című műsorát vezető Istenes Bence Friderikusz Sándor Életünk története – sztárpárok utazása című időutazós műsorának vendégeként egy ponton könnyeivel küszködve beszélt arról kamerák előtt, hogy az apjával nem éppen jól alakult a viszonya.

Ezt követően Istenes László az Instagramon arról írt, hogy valóban kevés időt tudott a fiával tölteni, és a fizikai távolság, valamint válása sem segített kettejük kapcsolatán, de remélte, hogy ez változhat. Azt írta, figyelte az RTL Klub műsorát, ahol láthatta a fiát megöregedni, ami felkavaró érzés volt számára.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borító: Istenes László műsorvezető, a felcsúti Puskás Aréna kommunikációs igazgatója. Fotó: Instagram
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások