fbpx
Tóth Dávid, A Nagy Ő című műsor szereplője

Indul A Nagy Ő a TV2-n

Egy, a csatorna más műsoraiból már ismert olimpikon húsz nő közül próbálja megtalálni a szerelmet a TV2 hamarosan induló párkeresőjében.

A TV2 közleményben jelentette be csütörtökön, hogy hamarosan képernyőre tűzi a Warner Bros. International egyik legsikeresebb televíziós formátumát, a The Bachelor című társkeresőt A Nagy Ő címmel.

A Nagy Ő eredetijét 2002-ben mutatták be, és azóta mintegy 30 országban került képernyőre. Az Egyesült Államokban már 25 évad óta van képernyőn a műsor, melynek nézői láthatják, hogyan köttetnek szerelmek, barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául a főszereplő.

A műsorban férfiak próbálják megtalálni azt a nőt, akivel el tudnák képzelni az életüket. Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi majd a szerelmet – derül ki a TV2 promóvideójából.

Tóth Dávid számára nem újdonság a kamerák jelenléte, hiszen nemrég az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokban is láthatták már őt a TV2 nézői.

„Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a »valódi nagy ők«. Az Exatlon és a Dancing with the stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz”

– nyilatkozta a szerelemre vágyó olimpikon.

Tóth Dávid a műsorban összesen húsz nővel fog megismerkedni, majd időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A nők addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián választja ki az olimpikon azt a nőt, akiről úgy véli, igazi társa lehet az életben.

A Tóth Dávid és a műsor iránt érdeklődő nők IDE kattintva tudnak jelentkezni a műsorba.

A konkurens RTL Klub egyébként néhány napja szintén egy társkereső műsort jelentett be. Hamarosan indul ugyanis A Házasodna a gazda című műsor.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Ha még nem tette, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legfrissebb történésekről!

Borító: Tóth Dávid olimpikon, A Nagy Ő című társkereső reality szereplője. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások