fbpx
kollégák, munkatársak, számítógép, munka, munkahely

Búcsúajándékot keres kollégájának? (x)

Milyen a tökéletes búcsúajándék? Mindenkinél természetesen más. Egy pipás vagy egy szivaros férfi esetében például vannak olyan ötletek, amelyeket kerülni kell. Mi tudjuk, hogy az igényes dohányos kollégáknak mi lehet kedvére.

Ha épp búcsúztatásra készülnek, és szeretné megtalálni a megfelelő meglepetést a kollégájának, ne kattintson sehova! Minden fontos tudnivalóba beavatjuk! Követve a tanácsainkat, biztosan megtalálja majd azt, amellyel teljes sikert arat!

Milyen a tökéletes ajándék?

Nos, az ajándék már attól megüti a „jó ajándék” szintet, hogy kollégája kedvenc hobbijához kapcsolódik. Mindenképp olyan ajándékot kell találni, amely stílusában illik az adott dohányoshoz. A legtöbb szivaros és pipás nagyon kedveli az alkoholt. Olyan tömény italokat, mint a whiskey vagy a brandy, mert ezek nagyon jól illenek a legtöbb dohányhoz. Azért, hogy nagyobb legyen a meglepetés, érdemes egy csomagot összeállítani több különlegességgel.

Az alkohol mellé a következőket ajánljuk szivarosoknak és pipásoknak:

  • Szivarosok esetében érdemes egy stílusos szivargyújtót választani. Ránézésre meg lehet állapítani, melyik fog illeni az adott férfihoz, ne aggódjon, a megannyi lehetőség között nem nehéz választani! Érdemes a gyújtó mellé keresni egy hamuzót is. Arra azonban figyeljen, hogy csak egy szivar számára legyen elegendő!
  • A pipás kolléga számára a legjobb, ha egy új pipát keres! A pipások java gyűjti a különleges pipákat, és hiába van már megannyi darabjuk, mindig örülnek egy újnak.

Miket érdemes elkerülni válogatás során?

Az a helyzet, hogy a válogatás sokkal egyszerűbbé válik, amikor tudjuk, mit nem érdemes nézni. Ezek nagyon egyszerű általánosítások, ám ugyanazt nem lehet ráhúzni a pipásokra, amit a szivarosokra, így őket most is ketté fogjuk választani.

Szivarosok esetében elsősorban felejtse el, hogy egy kellemes kubaival lepi meg kollégáját! Hiába írnak részletes leírásokat a weboldalak, hacsak nem tudja, hogy pontosan melyek kollégája kedvenc márkái és ízei, ne kísérletezzen!

A szivarokat védő doboz, a humidor sem a legtökéletesebb választás. Ugyan ennek mindig örülnek a szivarosok, ám nem tudhatja, kollégájának mekkora gyűjteménye van.

humidorshop szivargyújtó

Ha mindenképp humidorral szeretné megajándékozni, válasszon olyan darabot, amelybe csak néhány darab fér bele! Ilyen például az utazóhumidor is.

Na és a pipások?

Pipások esetében is vannak eszközök, amelyeket érdemes kerülni. Akárcsak a szivarosok esetében, egy pipásnak sem szabad dohányt ajándékozni. Ez az ő esetükben is ízlés kérdése, jobb rájuk hagyni ennek a kiválasztását.

A pipások eszközei között nagyon sok olyan darab van ráadásul, amelyet minden pipásnak magának kell kiválasztania. A pipás kiegészítők olyanok, mint a karórák. Mindenkinek más méret, külső és működési elv tetszik.

(x) Hirdetői tartalom

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások