fbpx
A 2022 plusz kezdőoldala

Hírportált indított a CÖF

A Békemeneteket elindító szervezet új hírportáljának támogatója az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt.

Az új online lap 2022 Plusz névvel jött létre, így már rögtön a nevéből is érzékelhető, hogy a jövőre esedékes országgyűlési választásokra időzítve indították el.

A 2022 Plusz elindulásáról a 444.hu írt először. Megemlítették, hogy Fricz Tamás, a CÖF (Civil Összefogás Fórum) szóvivője az új oldalon közölt cikkében arról is írt, hogy miért hozták létre a legújabb kormánypárti oldalt.

„Jövőre sorsdöntő választás lesz Magyarországon, és a kiélezett politikai küzdelem jelentős része az internetes térben, a közösségi hálók világában zajlik majd.”

Csizmadia László, a CÖF alapítójának „Az őszinteség hírportálja” című írása volt az első a portálon. A szöveg első sorai konkrét politikai üzenetet foglalnak magukba:

„Hittel és elszántsággal vállaljuk mindazt, amit a közjóért tennünk kell. Szándékaink egyenesek, ezért azokat nem titkoljuk. Feladatunknak tekintjük, hogy az ellenzéki oldalon jelentkező mohó hataloméhséget a megfelelő mederbe tereljük, tükröt állítva vezető politikusaik elé.

Az oldal létrehozásának céljáról is írt:

„A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által létrehozott hírportálunk és a mellette működtetett Facebook-oldalunk a zsidó-keresztény civilizáció hagyományain állva, a tízparancsolat intelmeire figyelemmel szeretné tájékoztatni kedves követőit.”

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: 2020plusz.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások