fbpx
Erika terhes - Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatának egy részlete

Bejelentette az RTL Klub A mi kis falunk 5. évadának premieridőpontját és elérhető az első előzetes

A népszerű sorozat legújabb, ötödik évada március 20-án kerül képernyőre először. Megmutatjuk az előzetesét.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A mi kis falunk című sorozat ötödik évada március 20-tól minden szombaton lesz látható az RTL Klub képernyőjén, méghozzá 20 órás kezdéssel. Azt ígérik, hogy az RTL Most+ internetes platformon már a tévés premier előtt is elérhető lesz az első epizód, de csak a premier napjának reggelétől.

Az RTL néhány részletet is elárult a történet folytatását illetően:

„Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotba lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá” – írják.

A ContentLab&Factory gyártotta sorozat ötödik évadának főbb szereplői lesznek: Csuja Imre, Bánki Gergely, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József.

Az RTL egy előzetest is kiadott a sorozatból.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!