fbpx
Mérce.hu

Távozik a Mérce főszerkesztő-helyettese

Más változások is lesznek a lapnál.

A Merce.hu közleményben jelentette be, hogy Pap Szilárd István, a Mérce egyik alapítója, aki 2019 decemberétől volt főszerkesztő-helyettese a lapnak, márciustól leköszön e posztról, áprilisban pedig távozik is. Pap Szilárd 2014 óta írta, szerkesztette és szervezte a Mérce elődjét, a Kettős Mérce blogot, majd 2017 októbere óta a Mércét.

Megemlítették: Pap Szilárd István Diószegi-Horváth Nóra főszerkesztővel közösen pályázta meg annak idején a lap vezetését. Diószegi-Horváth Nóra jelenleg szülési szabadságát tölti, ezért a következő három hónapra átmeneti vezetés áll a Mérce élére: Bogatin Bence, Papp Gáspár és Pósfai Orsolya látják el főszerkesztő-helyettesként a szerkesztőség vezetését.

Bogatin Bence felelős szerkesztő, 2017 óta a szerkesztőség tagja. Papp Gáspár 2013 óta vesz részt a Kettős Mérce, majd a Mérce szerkesztésében, az utóbbi években a Mérce kelet-közép-európai régiós kapcsolatainak építésén is dolgozott. Pósfai Orsolya 2016-ban még a Kettős Mérce bloghoz érkezett, és újságírói és szerkesztői munkája mellett a videórovatot vezette.

Bejelentették azt is, hogy márciusban távozik a Mérce szerkesztőségéből Tóth Csaba Tibor is – cikkeit ezentúl az Azonnali fogja közölni. Tóth Csaba Tibor 2017 novemberétől volt tagja a Mérce csapatának.

Hozzátették, nemrég érkezők is voltak. Januárban csatlakozott a Mérce szerkesztőségéhez Kocsis Árpád, valamint a csapat két pályakezdővel is bővült, akiknek írásait már gyakornoki hónapjaik alatt is olvashatták a lap látogatói: Juhász Vanessza és Lehoczki Noémi nevével is gyakrabban találkozhatnak a lap olvasói a jövőben.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások