fbpx
Aldi üzlet

Saját webshopot indít az ALDI

Az üzletlánc egy minden országra és termékkínálatra kiterjedő, globálisan egységes informatikai rendszer kiépítésével alapozza meg az online vásárlás bevezetését.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Az ALDI Süd várhatóan az idei év első felében fogja bevezetni azon új háttérrendszereit Németországban, amellyel megteremti az e-kereskedelem, az internetes értékesítés alapjait – írja a Lebensmittel Zeitung alapján az ecommercenews.eu

Az új rendszert az Aldi Süd mellett a „testvércége”, az Aldi Nord is használja majd.

Az ALDI lépése azért érdekes, mert a vállalat mostanáig nem volt annyira lelkes az internetes értékesítés kapcsán, ugyanis stratégiájuk része, hogy az élelmiszerek mellett az üzletekben más termékeket is értékesít, és a profit főleg abból származik. Feltehetőleg a koronavírus miatti korlátozóintézkedések és a megváltozott életmód változtatta meg az ALDI gondolkodását, hiszen versenytársai közül egyre többen nyújtanak hasonló kiszállításos megoldást, gondoljunk csak idehaza például a TESCO-ra, a Sparra, az Auchanra, a Kifli.hu-ra, a CBA-ra, a Groby-ra és a többi szereplőre.

Egyébként Budapesten egy ideje van már lehetőség rendelni az ALDI-ból, de nem az ALDI-tól: mintegy 3000 zömében saját márkás élelmiszer, illetve egyes nem-élelmiszer jellegű – termék vált elérhetővé, csakhogy ez nem az élelmiszerlánc szolgáltatása, hanem egy másik vállalkozásé, a roksh.com-é, mely biztosítja ennek a technikai és logisztikai hátterét. Ez ténylegesen úgy működik, hogy a Roksh munkatársai összeszedik a termékeket és megvásárolják azokat. A mostani fejlesztés megvalósulása után viszont az ALDI saját maga biztosítja a kiszállítás hátterét, és cél az is, hogy minél több helyre jusson el a kiszállítási szolgáltatás. Maga a beruházás egyébként megközelítőleg 1,5 milliárd euróba kerül majd.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: ALDI
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások