fbpx
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2020. október 8-án.

Gulyás Gergely feljelentést tesz két internetes oldal ellen

A miniszterelnökséget vezető miniszter azt kifogásolja, hogy az Ezalényeg.hu majd ennek nyomán a Nyugati Fény nevű oldal azt rebesgette, hogy a miniszter állítólag összejött Koncz Zsófia fideszes országgyűlési képviselővel.

A miniszter a Facebook-oldalán közölte hétfőn, hogy büntetőfeljelentést tesz és polgári pert indít a Nyugati Fény és az Ezalényeg.hu ellen. A lapok arról írtak, hogy Koncz Zsófia országgyűlési képviselő válásának hátterében egyes források szerint az állhat, hogy a képviselőnőnek viszonya lett a miniszterrel.

„Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a »hírt« a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli

– írta a bejegyzésében Gulyás Gergely.

Gulyás hozzátette, hogy Koncz Zsófiát 10 éve ismeri és nagyra becsüli munkájáért, de soha nem volt viszonyuk és utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt találkoztak, akkor is a parlamentben. A képviselőnő válásáról Gulyás a sajtóból értesült.

„A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is”

– tette hozzá a miniszter.

Utolsó mondatában megjegyzi, hogy ha a bíróság megítél neki sérelemdíjat, jótékonysági célra fogja felajánlani.

A miniszter közölte, hogy a feljelentést aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt teszi.

A Nyugati Fény egyébként írása végén azt írta, szerinte érdemes szkepszissel fogadni az információt, amit az Ezalényeg.hu-tól vett át.

Borító: Budapest, 2020. október 8. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2020. október 8-án. MTI/Kovács Tamás
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások