fbpx
hotel tv

Szálláshelyeknek indít új tévészolgáltatást a Vodafone

A különböző csomagokkal a panziók és hotelek akár szobánként is eltérően tudják kialakítani a televíziós és rádiós kínálatot.

A Vodafone Magyarország a héten indította el új televíziós szolgáltatását, melyet kifejezetten a hazai szálláshelyek igényeihez igazított. A jogtiszta tartalmakat biztosító Panzió TV és Hotel TV csomagjai keretében a vendéglátó helyek széles műsorkínálatból válogathatnak, és a csatornakiosztást szobánként eltérően, az általános vendégigények alapján is összeállíthatják.

A korábban Üzleti TV néven ismert szolgáltatásokat a vállalat átvezette a Panzió TV konstrukcióba, míg a korábban is létező Hotel TV csomagokat kibővítette. A szolgáltató célja, hogy olyan portfóliót hozzon létre, amiben a szálláshelyek megtalálják a profiljuknak megfelelő ajánlatokat.

Hotel és bar tv
Fotó: Greg Howard/Unsplash

A Panzió TV két csomaggal rendelkezik:

  • a Small csomag 41 televízió- és 3 rádiócsatorna,
  • a Medium csomag 67 televízió- és 3 rádiócsatorna kínálatát tartalmazza.

A Hotel TV mini, basic és pro programcsomagjai 8, 45 és 68 televízió- illetve 3-3 rádiócsatornát tartalmaznak.

Különösen a más országokból érkező turistákat fogadó szálláshelyek számára lehet fontos, hogy idegen nyelvű csatornák is elérhetők a Hotel TV Külföldi és Külföldi Extra csomagokban. A Public Standard és Pro csomagok 20, illetve 35 televízió- és 3-3 rádiócsatornát tartalmaznak, melyeket az aulák, társalgók, bárok vagy szórakoztató helyiségek atmoszféráiba terveztek.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások