fbpx
Népszava

Hová tűnt a Népszava 8 oldalas Visszhang melléklete?

A Népszava előfizetői és a lap vásárlói szombaton nagy meglepetéssel tapasztalták, hogy váratlanul a megszokott 32 oldalas, 2x8 oldalnyi melléklettel megjelenő Népszava, csak 24 oldalon jelent meg, nem tartalmazza ugyanis a napilap az egyik népszerű mellékletet. Megkérdeztük az okát.

A Népszava szombati száma a 8 oldalas Szép Szó mellékletet ugyan tartalmazta, de a szintén 8 oldalas Visszhang melléklet nem volt megtalálható az újságban, ami így mintegy 25 százalékkal kisebb terjedelemben jelent meg.

A Népszava a címlapon eddig jelzett helyén nem adott helyt a változásnak. A lapban sem találtunk magyarázatot a történtekre.

Ezek után először megkérdeztünk több népszavás újságírót és szerkesztőt, mi történt a melléklettel, ám ők nem tudták megmondani. A Media1 vasárnap viszont utolérte telefonon Nagy Györgyöt, a Népszava főszerkesztőjét is, aki azt mondta, a melléklet ezen a héten egy „belső szerkesztőségi hiba miatt”  nem jelent meg. Hogy pontosan mi volt ez a hiba, azt nem árulta el, megígérte viszont, hogy jövő szombaton – ahogy eddig is – kézbe vehetik az olvasók a mellékletet.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Ladányi András / Media1

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások