fbpx
Kamera

Nem nyomoz a rendőrség az Antenna Hungária és a Magno Studio percenként egymillió forintba kerülő műsora kapcsán

Hiába tett feljelentést Vadai Ágnes, amiért szerinte az állami tulajdonú Antenna Hungária Zrt. túlárazva kötött szerződést a Digitális Akadémia munkacímű műsorra a Magno Studio Kft.-vel, a rendőrség ugyanis nem állapított meg bűncselekményt.

Még 2020 novemberében írta meg a 24.hu, hogy percenként egymillió forintot kap a Stop Soros-kampányból is gazdagodó kft. a Digitális Akadémiáért az  Antenna Hungáriától.

A cikk megjelenése után Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdést tett fel a témáról. A kérdést Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelte és a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította. Most ezt a feljelentést utasította el a rendőrség bűncselekmény hiányában – számol be róla a Telex.

A szerződés, amelyet az Antenna Hungária Zrt. és a Magno Studio Kft. kötött, hasonló mértékű, mint az 5 perc angol TV-ről szóló megrendelése, amiért korábban 240 millió forintot fizetett az állami műsorszóró vállalat.

A Magno Studio Kft. jelentős,14,9 milliárd forintos forgalmat hozott össze. A két említett megrendelésen túl több más állami forrásból is érkezett hozzájuk nagy összegű megrendelés.

Az ügyről itt írtunk korábban részletesen.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Pexels
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások