fbpx
Media1 nyomtatásban

Nyomtatásban is megjelent a Media1

Egyszeri alkalommal, a Media1 fennállásának második születésnapjához kapcsolódóan, 4 oldalas újságmellékletként, 20 ezer példányban készült el a hírportálunkhoz és rádióműsorunkhoz kapcsolódó nyomtatott kiadvány. Videón mutatjuk, hogyan készült a lap, és itt az információ arról, mit kell tennie, ha még nem jutott hozzá, és szeretne belőle ön is egy példányt.

Múlt héten, a Media1 elindításának második évfordulóján már előre jeleztük, hogy meglepetéssel készülünk az ünnepi alkalomból. Mostanra már meg is tudjuk mutatni, mi az, amiről azt írtuk, kézzelfogható lesz.

Ahogy a YouTube-csatornánkon és a Facebook-oldalunkon a minap már közzétett videón is látszik, a héten elkészült a Media1 exkluzív, születésnapi 4 oldal terjedelmű nyomtatott kiadása 20 ezer példányban. A lap annak állít emléket, mik voltak a legfontosabb híreink, cikkeink akkor, amikor a Media1 kétéves lett.

Így juthat hozzá a Media1 nyomtatott változatához

A Media1 újság példányainak jelentős részét megrendelésünkre, fizetett szolgáltatásként a Magyar Hang című hetilap mellékleteként is terjesztik (elérhető a Lapkerhez tartozó újságírásoknál és az áruházakban beillesztve, valamint automatikusan kapják a Magyar Hang postai előfizetői is). Bár a Media1 exkluzív print megjelenésével főleg újabb olvasókkal szeretnénk megismertetni a hírportált és a kapcsolódó rádióműsort, de egyúttal támogatóinknak és leghűségesebb olvasóinknak is szeretnénk köszönetünket kifejezni vele.

Ezért a készlet erejéig, korlátozott számban támogatóinkat és a hírlevelünkre feliratkozókat meg tudjuk ajándékozni ingyenesen a Media1 melléklettel.

Amennyiben már legalább egy alkalommal hozzájárult a Media1 működéséhez az elmúlt két évben valamekkora összeggel (vagy ezt most pótlólag megteszi, lásd itt), illetve feliratkozott, vagy most feliratkozik a napi hírlevelünkre, szívesen megajándékozzuk a lappal. Ennek érdekében arra kérjük, jelezze a [email protected] címen, hogy milyen e-mail címmel iratkozott fel a hírlevélre, vagy milyen e-mail címről küldött támogatást, és hogy milyen címre kéri a postázást.

Kérjük, amennyiben a laphoz a Magyar Hang vásárlójaként, előfizetőjeként egyszer már hozzájutott, ne vegye el a lehetőséget másoktól, mivel csak korlátozott mennyiségben érhető el a melléklet!

Kérheti PDF-ben is!

Kérésére a Media1-lapot elküldjük PDF-ben e-mail mellékletként, vagy ha igényli, postai úton küldjük el a nyomtatott lapot, de ebben az esetben kérjük okvetlenül írja meg a postacímet is, ahová a melléklet postázását várja. (Tájékoztatjuk, hogy a megjelölt postacímét nem tároljuk, azt kizárólag a postázáshoz használjuk fel és azt a postázást követően haladéktalanul megsemmisítjük. Adatkezelés célja: a Media1-újságmelléklet postai elküldése.)

Kérésére PDF-ben akkor is szívesen elküldjük a lapot, ha még nem támogatónk! Ha a lap időközben elfogyna, arról az érdeklődőket e-mailben értesítjük, és ebben az esetben szintén PDF-ben tudjuk eljuttatni. Ha mindenképp a papír változathoz szeretne hozzájutni, lehetőleg siessen, hogy még jusson belőle!

Természetesen megköszönjük, ha továbbra is hozzájárul működési költségeinkhez: https://media1.hu/tamogatas

Ha még nem tette, iratkozzon fel a hírlevelünkre itt: https://media1.hu/hirlevel

Az e-mail cím, ahol jelezheti, ha már támogatott bennünket és szeretne hozzájutni a laphoz: [email protected]

Iratkozzon fel Facebook-oldalunkra is: https://facebook.com/media1hu

Követheti híreinket RSS segítségével is, ebben az esetben az alábbi címet kell beállítania az RSS-olvasóban: https://media1.hu/rss

Műsorainkat itt hallgathatja vissza: https://vipcast.hu/

Borító: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások