fbpx
Újabb 12 évet nyert az Antenna Hungária

VoD-szolgáltatást indított az Antenna Hungária

Az online médiatartalmak ezentúl televíziós előfizetés nélkül is elérhetők, és bármilyen internetes kapcsolattal rendelkező eszközön megtekinthetők.

Az új szolgáltatás kiemelten támaszkodik az Epic Drama tévécsatorna sorozataira: az említett csatorna tartalmait Full-HD minőségben nézhetik meg.

Az új VoD kínálatában megtalálhatók igaz történeteken alapuló szériák mint például a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra, vagy az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger által készített sorozat, A köpönyegforgató.

Fellelhetők északon megelevenedő történetek is úgymint az Árnyékvonalakban című sorozat, amely egy, a hidegháború alatt Finnországban játszódó kémtörténetet visz vászonra. Ezenkívül a nézők királyokkal kapcsolatos szériák között is válogathatnak, ilyen például a Versailles című sorozat, amelyben a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjait lehet nyomon követni, de ilyen a A király kedvencei, amely V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmét dolgozza fel.

Bűnügyi sorozatok között van a Garduna keze vagy az Agatha és a gyilkosságok igazsága című produkció, történelmi sorozatból pedig megtekinthető a A berlini farkasok.

A frissen induló szolgáltatás egyébként az Antenna Hungári mindigTV GO felületén keresztül igényelhető havi 1199 Ft-ért.

Discovery+ néven streamingszolgáltatást indít a Discovery | Media1

A Central Médiacsoport 2021-re a koronavírus okozta válságra reflektálva és a megváltozott olvasói szokásokat figyelembe véve tartalomgyártási központokat hozott létre, és a magazinok esetében integrált tartalomkészítésre áll át.

Borító: Az Antenna Hungária adásvezérlő stúdiója. Forrás: ahzrt.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások