Újabb 12 évet nyert az Antenna Hungária

VoD-szolgáltatást indított az Antenna Hungária

Az online médiatartalmak ezentúl televíziós előfizetés nélkül is elérhetők, és bármilyen internetes kapcsolattal rendelkező eszközön megtekinthetők.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az új szolgáltatás kiemelten támaszkodik az Epic Drama tévécsatorna sorozataira: az említett csatorna tartalmait Full-HD minőségben nézhetik meg.

Az új VoD kínálatában megtalálhatók igaz történeteken alapuló szériák mint például a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra, vagy az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger által készített sorozat, A köpönyegforgató.

Fellelhetők északon megelevenedő történetek is úgymint az Árnyékvonalakban című sorozat, amely egy, a hidegháború alatt Finnországban játszódó kémtörténetet visz vászonra. Ezenkívül a nézők királyokkal kapcsolatos szériák között is válogathatnak, ilyen például a Versailles című sorozat, amelyben a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjait lehet nyomon követni, de ilyen a A király kedvencei, amely V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmét dolgozza fel.

Bűnügyi sorozatok között van a Garduna keze vagy az Agatha és a gyilkosságok igazsága című produkció, történelmi sorozatból pedig megtekinthető a A berlini farkasok.

A frissen induló szolgáltatás egyébként az Antenna Hungári mindigTV GO felületén keresztül igényelhető havi 1199 Ft-ért.

Discovery+ néven streamingszolgáltatást indít a Discovery | Media1

A Central Médiacsoport 2021-re a koronavírus okozta válságra reflektálva és a megváltozott olvasói szokásokat figyelembe véve tartalomgyártási központokat hozott létre, és a magazinok esetében integrált tartalomkészítésre áll át.

Borító: Az Antenna Hungária adásvezérlő stúdiója. Forrás: ahzrt.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!