fbpx
Mozimánia/Sorozatmánia

Beolvad a Mozimánia/Sorozatmánia a VOX című lapba

A lap kiadója a koronavírus okozta nehézségekkel indokolta lépését.

A VOX és a Mozimánia/Sorozatmánia című lapok kiadója a Facebook-oldalán keresztül jelentette be kedden, hogy a COVID-19 járványhelyzet és az ennek következtében bezáró mozik, valamint a jelentősen lecsökkent filmes kínálat miatt újratervezésre kényszerül a cég.

A tájékoztatás szerint a jelen helyzetben rentábilisan egyszerűen lehetetlen mindkét lapot, a Mozimánia/Sorozatmánia és a VOX magazint is kiadni, ezért a két újság a következő számuktól lényegében összeolvad.

Ez technikailag azt jelenti, hogy a Mozimánia/Sorozatmániával az eddigi formájában már nem találkoznak az olvasók, de az nem múlik el nyomtalanul, ugyanis a megjelenésében és tartalmában megújuló VOX-ban a Mozimánia/Sorozatmánia több rovatával és szerzőivel is lehet majd találkozni. Lényeges, hogy a VOX megújulásának egyik sarokpontja lesz, hogy bő terjedelemben foglalkozik majd sorozatos tartalmakkal.

A Mozimánia/Sorozatmánia kéthavonta posztermagazinként kerül majd az újságárusok polcaira, s így nem négy, hanem jóval több sorozatról és persze filmről találhattok majd benne óriásplakátokat az olvasók.

A Mozimánia/Sorozatmánia előfizetői automatikusan megkapják a megújult VOX-ot, de ha valaki bármilyen okból ezzel a lehetőséggel nem kíván élni (például eleve mindkét lap előfizetője), jelezheti ezt a kiadónál az [email protected] e-mail címen, illetve lehet kérni azt is, ha a meglévő előfizetéseket inkább a kéthavonta megjelenő Mozimánia/Sorozatmánia posztermagazinra szeretné valaki átváltani.

„Picit persze búcsúzunk a Mozimánia/Sorozatmániától. De ami ennél lényegesebb, ebben az új konstrukcióban a kiadónk stabilan piacon tud maradni a megújult VOX-szal, valamint a posztermagazinnal. Reményeink szerint továbbra is érdekes filmes és sorozatos tartalmakat kínálunk nektek”.

Egyébként mind a megújult VOX, mind a Mozimánia/Sorozatmánia posztermagazin előreláthatólag december közepén jelenik meg.

A kiadó egyúttal reményét fejezte ki, hogy hamarosan újra kinyithatnak a mozik, és érkeznek majd filmek is, hogy legyen mit vetíteni.

 

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások