fbpx
Klubrádió egy autórádión

Távozik a Klubrádió egyik legrégebbi szerkesztő-műsorvezetője

A Megbeszéljük és a Reggeli Gyors szerkesztőjeként is tevékenykedő Kovács M. Veronika 20 év után úgy döntött, elhagyja a Klubrádiót. A Klubrádióval függ össze az is, hogy a Media1 megtudta, hogy a Klubrádió Zrt. eladta a 168 Óra kiadójával közösen tulajdondolt reklámértékesítő cégben lévő részesedését.

Arról, hogy távozik Kovács M. Veronika, a Klubrádió számos műsorának szerkesztője és műsorvezetője a Media1 a rádió Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből értesült.

Kovács M Veronika búcsúposztjában felidézte: hosszú fejezetet zár le a hétfői nappal, amikor 20 év után távozik a Klubrádió csapatából. Azt írta, nehéz volt a döntése, mert a Klubrádió számára nem pusztán munkahely volt. Azt ígérte, az ügyet, amit a rádió képvisel, továbbra is szolgálni fogja, még ha máshol is, más módszerekkel.

Kovács M. Veronika, a Klubrádió távozó szerkesztő-műsorvezetője
Kovács M. Veronika, a Klubrádió távozó szerkesztő-műsorvezetője
Fotó: klubradio.hu

Ami távozása indokait illeti, a szerkesztő-műsorvezető azt írta, döntése oka banális:

úgy érezte, szüksége van a változásra, új feladatokra, kihívásokra.

Kovács M. Veronika a Klubrádió frekvenciájának 2021. februári visszavételére célozva azt írta: meggyőződése, hogy a Klubrádió még sokáig szólni fog: egészen addig, amíg hallgatói, szimpatizánsai, támogatói, köztük ő is, szükségét érzi(k) ennek.

Mindehhez a távozó szerkesztő-műsorvezető sok sikert, kitartást és lendületet kívánt volt kollégáinak, akiknek egyúttal köszönetet mondott a közös évekért, a hallgatóknak pedig a figyelmükért.

Kovács M. Veronika végül a szorongatott helyzetben lévő rádió szlogenjével búcsúzott: „Hadd szóljon!”

A szerkesztő-műsorvezető olyan műsoroknak dolgozott a Klubrádióban az elmúlt két évtizedben mint a Fülbevaló, a Könyvklub, a Szabad a pálya!, a Könyvklub extra, szerkesztője volt a Fülbevaló, a Megbeszéljük…, a Reggeli Gyors és a Neked főztem! című műsoroknak.

Szintén a Klubrádióval függ össze az a hír, hogy mint a Media1 megtudta, a Klubrádió Zrt. megvált a Liberty Sales House nevű rádiós reklámértékesítő cégben lévő 50%-os üzletrészétől. A Liberty Sales House-t a Klubrádió a Telegráf Kft.-vel, a 168 Óra kiadójával közösen tulajdonolt a a Klubrádió.

Pataki Gábor, a Klubrádió főszerkesztője volt nemrégiben a Media1 egyik rádió- és podcastműsorának vendége. Az interjú itt hallgatható vissza.

További hírek találhatók a Media1-en! Követhet bennünket a Facebookon, RSS-sel és napi hírlevéllel is!

Borító: Klubrádió szól egy autórádión. Fotó: Szalay Dániel / Media1 (mobiltelefonos felvétel)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások