fbpx
A megújult Vasárnapi Blikk címoldalának egy részlete

Több évtized után eltűnt a MOST ÉRKEZETT a Vasárnapi Blikkből – megtudakoltuk az okát

Walter Béla aforizmákat tartalmazó rovata 1998 óta jelentkezett rendszeresen a Vasárnapi Blikkben.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A MOST ÉRKEZETT mostanáig minden héten megtalálható volt a szombatonként megjelenő Vasárnapi Blikk című lapban, annak 20. oldalán. Ezen a héten azonban az olvasók már nem találkozhattak a rovatban közölt tréfákkal, aforizmákkal.

A Vasárnapi Blikk MOST ÉRKEZETT című rovata a lap 20. oldalán, 2020. október 31.
A Vasárnapi Blikk MOST ÉRKEZETT című rovata a lap 20. oldalán, 2020. október 31.

A Media1 megtudta: ennek oka az, hogy a Vasárnapi Blikk felbontotta a Walter Bélával, a rovat szerzőjével a vállalkozói szerződését.

A rovatot mostanáig szerkesztő Walter Béla nevéhez egyébként több könyv, filmforgatókönyv, színházi bemutató, többek között Gálvölgyi János paródiák, a Valakit visz a vicc című színházi előadás és a Szeszélyes Évszakok írásai is fűződnek. Az 1990-es években Szuhay Balázzsal a Ludas Matyi szerkesztője volt.

Beszéltünk Walter Bélával is, aki egyelőre csak reményét tudta kifejezni, hogy hamarosan valamelyik lapban esetleg lehetőséget kaphat a rovata folytatására, miután szerződést bontottak vele.

Mivel ilyen hosszú időn át volt Walter rovata szerves része a Vasárnapi Blikknek, a Media1 megkérdezte a szerkesztőséget is a döntése okáról.  A Vasárnapi Blikktől hétfőn délután azt a választ kaptuk kérdésünkre, hogy az olvasói visszajelzéseket is alapul véve felfrissítették a lap struktúráját, azzal a céllal, hogy a tartalma még jobban illeszkedjen a jelenlegi lapfogyasztási szokásokhoz.

„Ezért döntöttünk úgy, hogy részben elhagyunk, részben átalakítunk néhány hagyományos, hosszú ideje létező tartalmi elemet. Ezek közé tartozik a Most érkezett rovat is. A lap megújulásának köszönhetően az eddigieknél magazinosabb, színesebb, kicsit nőiesebb lett a Vasárnapi Blikk, és ehhez igazodik a layout is” – áll a Media1-hez eljuttatott válaszban.

A megújult Vasárnapi Blikk címoldala
A megújult Vasárnapi Blikk címoldala

További hírek találhatók a Media1-en! Követhet bennünket RSS szolgáltatás segítségével és a Facebookon is.

Borító: A megújult Vasárnapi Blikk címoldalának egy részlete. Fotó: Ringier Axel Springer Magyarország
Szóljon hozzá!