fbpx
Project Agora native advertising

Ingyenes segítség a Black Friday és az ünnepek körüli eladások növelésében: webinárium a natív reklámról

A Project Agora bemutatja a natív reklám legjobb gyakorlatait és egy webináriumot kínál, hogy segítse a márkákat a Black Friday és az ünnepek körüli eladások növelésében. (x)

Közeleg a Black Friday és vele együtt az ünnepek, ebből az alkalomból Káldy Levente, a Project Agora Magyarországért felelős country managere betekintést nyújt a kampányoptimalizálás legfontosabb irányzataiba, és részleteket oszt meg arról a gyakorlati webináriumról, amellyel a Project Agora segíti a márkákat a natív reklám jobb kihasználásában az év végi eladások növelése érdekében.

Káldy Levente, a Project Agora Magyarországért felelős country managere
Káldy Levente, a Project Agora Magyarországért felelős country managere

A natív reklám minden sikeres digitális médiastratégia harmadik pillérét jelenti (a közösségi és a kereső mellett), a globális piacvezető, a Taboola révén, aki a beruházás oroszlánrészét szerzi meg. A natív reklám lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy megszerezzék a fogyasztók „következő pillanatait” azáltal, hogy márkához kötött célirányos tartalommal fogják meg őket olyan pillanatokban, amikor aktívan új tartalmakat, élményeket, termékeket vagy szolgáltatásokat keresgélnek.

A meglévő tartalmi elemek releváns hirdetési élménnyé alakításával a márkák széles körben tudják elérni a célközönségüket a Project Agora legfontosabb kiadói között. A Taboola tartalomajánló technológiájának alkalmazásával az elkötelezettség személyre szabottá válik és a legmegfelelőbb pillanatban következik be, így valós üzleti eredményeket eredményez.

Nem volt átlagos évünk, és ez még mindig tart. Mivel a fogyasztói magatartás drasztikusan megváltozott a COVID-19 körülményei miatt, a kampányok tervezése meglehetősen nehézzé vált a márkák számára. Idén minden eddiginél fontosabb az adatokra és a piaci ismeretekre való összpontosítás, valamint a vásárlási és tartalomfogyasztási trendek nyomon követése. A Taboola adatai alapján ez a három legfontosabb trend, amelyet a márkáknak figyelembe kell venniük az idei kampánystratégiájuk során:

1) Hozzuk ki a legtöbbet az e-kereskedelemből

Nem meglepő, hogy a COVID-19 válság nagy lendületet adott az e-kereskedelemnek, ezért a mostani Black Friday alatt sokkal több vásárlótól számíthatunk arra, hogy online vásárolnak és nem hagyományos boltokban. Nyilvánvaló, hogy ez jó hír az online kampányokat tervező hirdetők számára.

2) Hozzuk előbbre az ünnepi bevásárlást

A második szemmel látható trend szerint a vásárlók arra törekszenek, hogy az ünnepi vásárlásukat korábban végezzék el – és a márkáknak összhangban kell lenniük ezzel.

Míg általában sokan a karácsonyt megelőző hétre szokták hagyni a vásárlást, vagy karácsonyeste futják még az utolsó köröket az üzletekben, ebben az évben ez a folyamatosan változó korlátozások miatt nehezebb lesz és sok vásárló kényelmetlenül fogja magát érezni a zsúfolt hagyományos üzletekben. Ha ehhez még hozzáadjuk, hogy az online vásárlás növekedése eláraszthatja a kézbesítési szolgáltatásokat, arra számíthatunk, hogy idén a vásárlók hamarabb szeretnének vásárolni, hogy megfelelő időt hagyjanak az időben történő kiszállításra.

Ez azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb el kell kezdeni a Black Friday ajánlatok népszerűsítését, és fontolóra kell venni a Black Friday és Cyber Week alatti ajánlatok meghosszabbítását, hogy a vásárlóknak több idejük legyen az ajánlatok kihasználására.

3) Használja fel az aktuális trendeket a kampány tervezéséhez

Míg korábban az előző évek adatait lehetett felhasználni a jövőbeni indikációként, 2020-ban nem lehet a 2019-es adatokra alapozni. A hirdetések vonzóbbá tételéhez a keresőszavas kereséssel és a képekkel kapcsolatos legújabb trendekre van szüksége. Ebben a bevált gyakorlatok átfogó útmutatója segíthet.

Az elmélet gyakorlatba ültetéséhez csatlakozzon november 11-én, szerdán, 14:00 órakor a gyakorlati webináriumunkhoz, ahol tovább elemezzük a bevált gyakorlatokat és a piaci ismereteket, ideértve a különböző platformok bemutatását, amelyek a Black Friday és az ünnepek körüli eladásokra összpontosítanak.

Kattintson ide és foglalja le a helyét.

(x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások