fbpx
Az Igazi krimik keretében bemutatandó Óvakodj a szomszédtól! egyik jelenete

Krimikkel bővít az RTL Magyarország

Igazi Krimi néven új, állandó tartalmi műfajjal bővül az RTL+ televíziós csatorna és az RTL Most+ online platform kínálata. A lineáris kínálat három tévépremierrel indul, míg a neten több mint 100 órányi tartalommal.

Október 26-tól Igazi Krimi néven új, hazai általános szórakoztató csatornán még nem látott tartalommal bővül az RTL+ programkínálata.

A nemzetközi tartalmi trendekben nagyon népszerű és nézett műfajnak számító, megtörtént bűneseteket feldolgozó film- és dokumentumsorozatok minden hétköznap 21 órától éjfélig várják az érdeklődőket.

Az RTL Magyarország jelezte: a kutatások alapján a bűnügyi tematika elsősorban a női nézők körében kedvelt hazánkban. Emellett az új műfajjal a médiavállalat az RTL+ tartalmi kínálatát is színesíteni kívánja.

A lineáris kínálat három országos tévépremierrel indul.

  • Az Elásott bűnök című sorozat olyan megtörtént eseteket dolgoz fel, ahol egy ház új tulajdonosa a kertjében emberi maradványokat talált, vagy egy bűnelkövető vallomása után a nyomozók gyakran évtizedekkel elkövetett gyilkosságokat tudtak rekonstruálni.
  • Az Óvakodj a szomszédtól! azt mutatja be, hogy közvetlen szomszédok vélt és valós sérelmei hogyan fajulhatnak addig, hogy az egyik fél a gyilkosságtól sem riad vissza.
  • A Végzetes vonzalom című sorozat szintén megtörtént eseményeket dolgoz fel: bántalmazó partner által elkövetett bűncselekményeket mutat be. A dokumentumfilm-sorozatban az áldozatok és elkövetők mellett megszólalnak a családtagok, az eseteket vizsgáló nyomozók, ügyvédek, valamint a bűnesetekről tudósító újságírók is.

A három televíziós sorozat nyitó epizódja a tévés premiert megelőzően október 23-tól elérhető lesz az RTL Most felületen is. Az Igazi Krimi válogatás az RTL Most+ kínálatában is elérhető lesz. Az online platformon október 23-án élesedő, több mint 100 órányi – év végéig pedig további 100 órányi – tartalomban a bűnügyi dokudrámák, valamint megtörtént bűneseteket feldolgozó sorozatok kerülnek fel az RTL Most+-ra. Csak itt lesz látható például a hírhedt sorozatgyilkosról szóló egész estés, Manson című dokumentumfilm.

A fentiek mellett a tavasszal az RTL Klub képernyőjén bemutatott, magyar bűnügyi eseteket feldolgozó Bűnös Lelkek is újra megtekinthető lesz mind az RTL+ csatornán, mind pedig az RTL Most+ platformon.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az Igazi krimik keretében bemutatandó Óvakodj a szomszédtól! egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások