fbpx
Rádió X

A Rádió 1 és a Retro Rádió néhány munkatársa a Rádió X-nél indít műsort

Minden hétköznap este hallhatók lesznek a műsoraik.

„Az új generáció megérkezett” – ezt a szöveget írta ki Facebook-oldalára a minap a Rádió X Hungary nevű internetes rádió, a szöveg felett pedig egy kép látható arról, ki mindenki csatlakozik a stábhoz. Bár a képen nem nevezik meg őket, a Media1 Szabó Norberttől, a Rádió X társalapítójától  megtudakolta, hogy az érkezők között van dj Hory (Horváth Zoltán), az abstrct nevű páros (az Éjjel-Nappal Budapest című műsorban Ákos szerepét alakító Latrányi Lucien, valamint Raduka Renátó), Monrow (Kovács Marci), Svndr (Veres Sándor) és Benkane (Ben-Kane Dávid).

A csapat több Rádió 1-es és Retro Rádiós munkatársból is áll.

November 2-tól indul az új, szabad szellemiségű, könnyed hangvételű interaktív műsoruk, ami hétköznaponként este 9 és 10 között lesz hallható. Egy olyan mixműsorról van szó, amelyhez videós közvetítés is kapcsolódik majd, és hallgatói-nézői üzeneteket is beolvasnak az adásba.  Az első adásnap különleges lesz, ekkor az összes csapattag hallható lesz.

A műsorvezető hétfőtől-csütörtökig Hory lesz, míg pénteken ő fogja játszani a zenéket. A lemezlovasok közül minden nap más-más játszik majd.

A Rádió X műsorai applikációval, valamint a Rádió X honlapján keresztül online hallgathatók.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások