SPEEDWAY-GP-SWEDEN

Az Eurosport Events lesz a Salakmotor GP promótere

A Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) és az Eurosport Events hosszú távú partneri megállapodása révén a Discovery tulajdonában lévő rendezvényszervező lesz a következő tíz évben az összes FIM Speedway esemény globális promóciós partnere.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A 2022-ben kezdődő együttműködés a a FIM Endurance World Championship (EWC) támogatására kötött, 2015 óta meglévő partnerségre épül.

Az Eurosport Events globális versenyben nyerte el az új, kibővített feladatot.  A partnerség célja a Speedway GP nemzetközi versenynaptárának bővítése, a sportág megjelenésének kiterjesztése a tévés és digitális platformokon, a Speedway számára új területek meghódítása, illetve a rajongói bázis növelése szerte a világon.

Az Eurosport Events végzi a sportággal kapcsolatos összes menedzselési és kereskedelmi feladatot, ideértve a többplatformos jogkezelést és terjesztést, a közvetítést, a szponzori stratégiát, a marketingtevékenységet, márkaaktivitásokat és promóciót. Együttműködik a helyi szervezőkkel a helyi promócióban, jegyértékesítésben, vendéglátásban, illetve a rajongók bevonásával kapcsolatos feladatokban.

Borító: MIKAEL FRITZON/AFP via Getty Images
Szóljon hozzá!