fbpx
SPEEDWAY-GP-SWEDEN

Az Eurosport Events lesz a Salakmotor GP promótere

A Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) és az Eurosport Events hosszú távú partneri megállapodása révén a Discovery tulajdonában lévő rendezvényszervező lesz a következő tíz évben az összes FIM Speedway esemény globális promóciós partnere.

A 2022-ben kezdődő együttműködés a a FIM Endurance World Championship (EWC) támogatására kötött, 2015 óta meglévő partnerségre épül.

Az Eurosport Events globális versenyben nyerte el az új, kibővített feladatot.  A partnerség célja a Speedway GP nemzetközi versenynaptárának bővítése, a sportág megjelenésének kiterjesztése a tévés és digitális platformokon, a Speedway számára új területek meghódítása, illetve a rajongói bázis növelése szerte a világon.

Az Eurosport Events végzi a sportággal kapcsolatos összes menedzselési és kereskedelmi feladatot, ideértve a többplatformos jogkezelést és terjesztést, a közvetítést, a szponzori stratégiát, a marketingtevékenységet, márkaaktivitásokat és promóciót. Együttműködik a helyi szervezőkkel a helyi promócióban, jegyértékesítésben, vendéglátásban, illetve a rajongók bevonásával kapcsolatos feladatokban.

Borító: MIKAEL FRITZON/AFP via Getty Images
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások