fbpx
A Telenor egyik bázisállomása a Balatonnál

Digitális igazgatóságot hozott létre a Telenor Magyarország

A terület irányításával Varga-Hering Zsuzsannát bízták meg, aki a digitális csatornák mellett az online értékesítési terület irányításával is foglalkozik.

A Telenor tájékoztatása szerint azért látta szükségét az igazgatóság megalakításának, mert a koronavírus-járvány miatt a digitális csatornák szerepe hangsúlyosabbá vált.

A vállalat közleményből az is kiderül, hogy a Telenor oktatóvideó-sorozatot is készített az ügyfelek részére, hogy segítségével könnyebben tudják használni a digitális csatornákat.

A digitális igazgatóság élére kinevezett Varga-Hering Zsuzsanna több mint tízévnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a kommunikációs és kereskedelmi szektorban, valamit nyolcéves vezetői gyakorlata van. A frissen kinevezett szakember korábban a Mall.hu-nál dolgozott, és a marketing és kommunikációs területért felelet. Ezt  megelőzően különböző reklámügynökségeknél digitális területen tevékenykedett.

Varga-Hering Zsuzsa
Varga-Hering Zsuzsa. Fotó: Telenor

„Azonnali válaszreakcióra, gyorsan elindított fejlesztési sprintekre, a komplex tranzakciók egyszerűsítésére van szükség, hogy a digitális térben könnyen elvégezhetők legyenek a folyamatok. Igyekeztünk kézzelfoghatóbbá tenni az internetes ügyintézést azoknak, akik először találkoztak ilyen digitális megoldásokkal, amelyeket törekszünk élményszerű teendővé varázsolni.”

– mondta el Varga-Hering Zsuzsanna.

A szakember 2016-ban csatlakozott Telenor Magyarországhoz területi osztályvezetőként.

További hírek olvasható a Media1.hu-n!

Borítókép: A Telenor Magyarország egyik bázisállomása a Balatonnál.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások