A Telenor egyik bázisállomása a Balatonnál

Digitális igazgatóságot hozott létre a Telenor Magyarország

A terület irányításával Varga-Hering Zsuzsannát bízták meg, aki a digitális csatornák mellett az online értékesítési terület irányításával is foglalkozik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Telenor tájékoztatása szerint azért látta szükségét az igazgatóság megalakításának, mert a koronavírus-járvány miatt a digitális csatornák szerepe hangsúlyosabbá vált.

A vállalat közleményből az is kiderül, hogy a Telenor oktatóvideó-sorozatot is készített az ügyfelek részére, hogy segítségével könnyebben tudják használni a digitális csatornákat.

A digitális igazgatóság élére kinevezett Varga-Hering Zsuzsanna több mint tízévnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a kommunikációs és kereskedelmi szektorban, valamit nyolcéves vezetői gyakorlata van. A frissen kinevezett szakember korábban a Mall.hu-nál dolgozott, és a marketing és kommunikációs területért felelet. Ezt  megelőzően különböző reklámügynökségeknél digitális területen tevékenykedett.

Varga-Hering Zsuzsa
Varga-Hering Zsuzsa. Fotó: Telenor

„Azonnali válaszreakcióra, gyorsan elindított fejlesztési sprintekre, a komplex tranzakciók egyszerűsítésére van szükség, hogy a digitális térben könnyen elvégezhetők legyenek a folyamatok. Igyekeztünk kézzelfoghatóbbá tenni az internetes ügyintézést azoknak, akik először találkoztak ilyen digitális megoldásokkal, amelyeket törekszünk élményszerű teendővé varázsolni.”

– mondta el Varga-Hering Zsuzsanna.

A szakember 2016-ban csatlakozott Telenor Magyarországhoz területi osztályvezetőként.

További hírek olvasható a Media1.hu-n!

Borítókép: A Telenor Magyarország egyik bázisállomása a Balatonnál.
Szóljon hozzá!