fbpx
Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, és Vadon Jani, a Rádió 1 műsorvezetői

Rákóczi Feri és Vadon Jani is elkapta a koronavírust

Home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, de elővigyázatosságból, és mert kontaktszemély, így természetesen ő is karanténba vonul – áll a vasárnap kiadott sajtóközleményben.

Rákóczi Feri, Vadon Jani és Györke Attila mellett a Rádió 1 több kollégájáról is kiderült, megfertőződtek a COVID19 vírussal. Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató elmondta: az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

„A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át”

– mondta a programigazgató, hozzátéve: a kollégák tesztelése folyamatos.

Rákóczi Feri és Vadon Jani sem mutat súlyos tüneteket, Györke Attila teljesen tünetmentes. Mindhárman adásban lesznek hétfő reggel.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!