fbpx
RTL Klub, Barátok közt logó

Újra forog a Barátok közt a koronavírus miatti kényszerpihenő után

Azért kényszerült a gyártócég újra beszüntetni a Barátok közt gyártását, mert a közreműködők között újabb COVID-19 fertőzöttet találtak. Mától azonban folytatódhatnak a forgatások.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Magyarország mai, szerdai tájékoztatása alapján megtették a szükséges járvány elleni válaszintézkedéseket, és miután a stábtagok közül mindenki megkapta a negatív COVID-19 tesztet, újra elindulhatott a forgatás a mai napon.

Ahogyan arról a Media1 is beszámolt a múlt héten, rövid időn belül másodjára kellett leállítani a Barátok közt forgatásait, mivel újabb fertőzöttet találtak a dolgozók között. A sorozat forgatása ezúttal egy héten át állt, és ez idő alatt a stábtagok újabb PCR szűrésen estek át, továbbá a stúdiót és a hozzátartozó helyiségeket is fertőtlenítették.

A stáb első koronavírus-érintett dolgozója mostanra túl van a betegségen és felépült, míg a másik koronavírus fertőzött állapota, ahogy a közleményben fogalmaznak „kielégítő”.

A produkció gyártója, az UFA Magyarország a járványhelyzet miatt továbbra is számol az esetleges leállásokkal, és a munkafolyamatokat is ennek megfelelően szervezi át.

Mivel a sorozat gyártásával időben előrébb járnak, mint amit a Barátok közt nézői látnak, ezért a leállások nem okoztak problémát a vetítések szempontjából.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Fotó: RTL Klub, Barátok közt. Borítókép: RTL Magyarország.
Szóljon hozzá!