fbpx
Telex

A támogatók számában a Telex már lepipálta az Indexet

Nyolc nap alatt 30 ezer támogatót gyűjtöttek össze.

Nyolc nap alatt 30 ezer támogatót gyűjtött az Indexet maguk mögött hagyó újságírók készülő új lapja, a Telex.hu – ezt Facebook-oldalukon jelentették be. Mint írják:

„Ilyen olvasótáborral a hátunk mögött kettőzött erővel folytatjuk az új kezdőlapotok indulásához szükséges előkészületeket.”

Munk Veronika, a Telex főszerkesztője beköszönő videójában azt mondta: az induláshoz nagyon sok pénzre van szükségük, mert 50-60 fős stábbal szeretnének dolgozni. Munk az ATV műsorában arról beszélt, hogy a tesztüzem heteken belül elindulhat, a későbbiekben pedig nagyban támaszkodnának az olvasói hozzájárulásokra. A kiadó Van Másik Kft. döntéseit a szerkesztők hozzák, ha valamilyen befektető meg is jelenne a jövőben a Telexnél, annak el kell fogadnia ezt az alapelvet.

A napokban a Media1 is beszámolt róla, hogy kedden már 25 ezer támogató felett járt a Telex kampánya. Ezzel a kreativ.hu szerint a távozó indexesek új lapja már akkor több adakozóval büszkélkedhetett, mint amennyit annak idején az Index összegyűjtött.

Kép: Facebook/Telex
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások